Τα κουμπάρια… Φοβού τους κοριούς και δώρα φέροντας!!! Όλα στο White…



Κάγκελο είχαν μείνει τα κουμπάρια ακούγοντας...

στις ειδήσεις για τα όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας εκείνος ο παλιοκοριός της «μυστικής» υπηρεσίας, αλλά και τα όσα έμαθαν για το μαγαζί γωνία White!!!


Kamatso: Και δε μου λες, εσύ που γνωρίζεις την αγορά, υπάρχει εντομοκτόνο για τους κοριούς;

Paulitos:  Υπάρχει δεν υπάρχει, τι μας κόφτει εμάς; Ούτε White House έχουμε, ούτε White Porscha.

Kamatso: Μωρέ δεν έχεις άδικο… Από τα πράσινα άλογα του χθες, στα λευκά και μεταξωτά σεντόνια του σήμερα!!!

Paulitos: Έτσι η είναι η ζωή κουμπάρε. Κάτι ήξερε ο Καρβέλας που έκανε λόγο για τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά μας, αλλά και ο Κυριαζή με τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, πως έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια… Το ‘χαν το όνειρο πριν από εμάς.

Kamatso: Δεν σου κρύβω πως ανησυχώ με τόσους κοριούς στα πόδια μας…

Paulitos: Μη φοβάσαι… Εμείς δεν διατρέχουμε κίνδυνο. Υδροχόος εσύ, Ζυγός εγώ… είμαστε εκτός εμβέλειας. «Τοξότες» χτυπάει και «Μέδουσες»…

Kamatso: Οι άτιμοι Τω Θεώ τους δεν έχουν…

Paulitos:  Στο χρήμα δεν υπάρχουν ηθικές αξίες και θρησκευτικά πιστεύω, μου έλεγε κάποτε ένας παππούς… αλλά που να πάρω στροφές εγώ.

Kamatso: Ε καλά, δεν είσαι και ο Παπάς;

Paulitos:  Εντάξει, κι αυτός όμως δεν είναι Θεός; Τον τσίμπησε ο κοριός και τρέχει και δεν φτάνει. Γι’ αυτό σου λέω, από δω και πέρα καλό είναι να μιλάμε με κωδικούς.

Kamatso: Δηλαδή;

Paulitos: Να… Αν για παράδειγμα θέλουμε να σχολιάσουμε ένα πιπινάκι που περνάει στο δρόμο και δίπλα μας έχουμε τις «Γκεστάπο», μπορούμε να πούμε… Είδες το νέο πακέτο της Vodafone, είναι πολύ ελκυστικό…

Kamatso: Αρκεί το μάτι σου να μην παίζει πάνω στο κορμί της σαν πληκτρολόγιο τρελό, γιατί μας βλέπω και τους δύο να παίρνουμε φύλλο πορείας White.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35