«Ο δρόμος προς το Μακόντο»… στο γραφείο του Παύλου

«Ο δρόμος προς το Μακόντο»… στο γραφείο του Παύλου

Ένας συγγραφικός πλούτος για κάθε αναγνώστη που αναζητά την ουσία της λογοτεχνίας, αυτής που δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς κάτι άλλο, όταν μαζί της «ταξιδεύει».

Ένα τέτοιο βιβλίο είναι και «Ο δρόμος προς το Μακόντο»… με τον Μάρκες να μας περιγράφει τα πάντα, να μας μιλάει για μύθους και γεγονότα που «γαληνεύουν» την ψυχή και την γεμίζουν με αρώματα φρεσκάδας, ικανά να μετατρέψουν το πνεύμα μας σ’ έναν απέραντο ωκεανό γνώσεων και το σώμα μας σ’ ένα πέλαγος ηδονής.

Κάθε διήγηση, κάθε αναφορά σε κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό, έχει μέσα της μια αλήθεια, που αν την αφουγκραστείς… το «είναι» σου θ’ αλλάξει στάση απέναντι στην καθημερινότητα, απέναντι σε καθετί που μέχρι χθες σε «φόρτωνε» με τη φοβία της αβεβαιότητας για το άγνωστο αύριο, αυτό που πολλοί αδυνατούμε να το δεχθούν, μιας και δύσκολα καταλαβαίνουμε τις πραγματικές ανάγκες του είναι μας.   

Ο δρόμος ανοίγεται μπροστά μας και εμείς, αν θέλουμε να είμαστε έντιμοι με τους ίδιους μας τους εαυτούς, πρέπει να τον διαβούμε, καθώς μέσα από αυτή την διαδρομή, θα ολοκληρώσουμε το είναι μας…

 

 

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος – Συγγραφέας



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35