🎁 📚Διαγωνισμός: Graphic Novel: «1984» και «Φάρμα των Ζώων» από τις Εκδόσεις Κάκτος

🎁 📚Διαγωνισμός: Graphic Novel: «1984» και «Φάρμα των Ζώων» από τις Εκδόσεις Κάκτος

Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κάκτος, ένας τυχερός θα αποκτήσει τα  δυο βιβλία δώρο: «1984» και «Φάρμα των Ζώων» σε Graphic Novel.

Το «1984» σε διασκευή και εικονογράφηση του Fido Nesti

Το 1984 αφηγείται την ιστορία του φοβισμένου Γουίνστον Σμιθ, ο οποίος ζει σε έναν κόσμο απόλυτης καταπίεσης. Στην Ωκεανία το να έχεις ελεύθερη σκέψη θεωρείται βαρύτατο έγκλημα.

Σε μια κοινωνία όπου έχει θεσμοθετηθεί το ψέμα, ο Γουίνστον επαναστατεί και, στη λαχτάρα του για αλήθεια και ελευθερία, διακινδυνεύει τη ζωή του αφήνοντας τον εαυτό του να ερωτευτεί μια όμορφη συνάδελφό του, την Τζούλια, και να στραφεί ενάντια στο καθεστώς.

 «Η Φάρμα των Ζώων» σε διασκευή και εικονογράφηση του Odyr

Μια οικουμενική αλληγορία για τους μηχανισμούς της εξουσίας και τις αδυναμίες που οδηγούν στη διάβρωση και στον εκφυλισμό των μεγάλων ιδεών και σχεδίων πολιτικής επανάστασης.

Κουρασμένα από την εκμετάλλευση στην οποία τα υποβάλλουν οι άνθρωποι, τα ζώα της Αρχοντικής Φάρμας επαναστατούν εναντίον του ιδιοκτήτη τους και καταλαμβάνουν το αγρόκτημα, με σκοπό τη δημιουργία ενός συνεταιριστικού συστήματος ισοτιμίας που βασίζεται στο σύνθημα «Τέσσερα πόδια καλό, δυο πόδια κακό».

Όμως δεν χρειάζεται πολύς χρόνος προκειμένου κάποια ζώα –τα πιο έξυπνα, τα γουρούνια– να αρχίσουν να απολαμβάνουν ειδικά προνόμια, επαναφέροντας ένα καθεστώς καταπίεσης. Η ιστορία της φιλελεύθερης εξέγερσης των ζώων ξαναγράφεται για να δικαιολογήσει τη νέα τυραννία, και οι αντιφρονούντες είτε εξαφανίζονται είτε σωπαίνουν με τη βία.

📅Διάρκεια διαγωνισμού από 23/07/2023 έως 31/07/2023

📌Η κλήρωση ισχύει για αναγνώστες από Ελλάδα.

📌ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Διαβάστε τους όρους συμμετοχής στο site

https://www.aylogyrosnews.gr/kliroseis/24536-oroi-symmetoxis-stous-diagonismoys-tou-aylogyros-news

✅Πάρτε μέρος εδώ:

https://www.instagram.com/p/CvCgOBQoN1_/

Καλή επιτυχία!



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35