🎁 📚Διαγωνισμός: «Η γυναικά που λαχταρούσε να αγαπήσει: βιβλίο δεύτερο - αμείλικτη συγχώρεση» από τις Εκδόσεις Κάκτος

🎁 📚Διαγωνισμός: «Η γυναικά που λαχταρούσε να αγαπήσει: βιβλίο δεύτερο - αμείλικτη συγχώρεση» από τις Εκδόσεις Κάκτος

Ο aylogyrosnews και οι Εκδόσεις Κάκτος σας προσφέρουν ένα βιβλίο δώρο…

Το δεύτερο βιβλίο τής τριλογίας «Η γυναίκα που λαχταρούσε να αγαπήσει» της Εκατερίνα Γκραφ έχει τίτλο «Αμείλικτη συγχώρεση» και αφηγείται τις περαιτέρω περιπέτειες της πρωταγωνίστριας Ελισαβέτας Τροπίνινα.

Αν στο πρώτο βιβλίο, «Το ξύπνημα», η συγγραφέας μίλησε για το πώς μεγάλωσε η ηρωίδα της στη Σοβιετική Αυτοκρατορία πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα, πώς αντιστάθηκε στο σύστημα, πώς θέλησε να δραπετεύσει, να αγαπήσει και να γνωρίσει τον κόσμο, στο δεύτερο βιβλίο, «Αμείλικτη συγχώρεση», η πρωταγωνίστρια, που ζει πλέον στην Ευρώπη, θέλει να κατανοήσει τον κόσμο.

Η ζωή, η ευτυχία, η αγάπη, ο θάνατος, η θρησκεία, η πολιτική – τι σημαίνουν όλα αυτά; Με συνεχή προβληματισμό και παρατήρηση, συζητώντας με τον Φον Νάρβιτζ, τον οποίο αποκαλεί Δάσκαλο, η Ελισαβέτα Τροπίνινα καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι λαοί έχουν ακολουθήσει λάθος δρόμο.

Εν γνώσει τους και με τη συγκατάθεσή τους απομακρύνθηκαν από τη διακυβέρνηση των κρατών τους και από την επικοινωνία τους με τον Θεό, εναποθέτοντας την τύχη τους στα χέρια διαμεσολαβητών και αυτοδιορισμένων – των πολιτικών και των παπάδων.

Οι μεν διείσδυσαν ανάμεσα στους ανθρώπους και τις χώρες τους, οι δε παρεισέφρησαν ανάμεσα στους πιστούς και τον Θεό τους. Στα χέρια αυτών των διαμεσολαβητών βρίσκονται η ασφάλεια, η ευημερία, η πίστη και η ελπίδα των απλών ανθρώπων· αλλά αντί να εδραιώσουν την ειρήνη και να οδηγήσουν τον κόσμο στην ευημερία, αυτοί, κυνηγώντας τα προσωπικά τους συμφέροντα, έχουν οδηγήσει τα έθνη στο χείλος της αβύσσου...

🎁Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας!

📅Διάρκεια διαγωνισμού από 20/10/2023 έως 30/10/2023

📌Η κλήρωση ισχύει για αναγνώστες από Ελλάδα.

📌ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Διαβάστε τους όρους συμμετοχής στο site

https://www.aylogyrosnews.gr/kliroseis/24536-oroi-symmetoxis-stous-diagonismoys-tou-aylogyros-news

✅Πάρτε μέρος εδώ:

https://www.instagram.com/p/CynE2PRtiW_/

Καλή επιτυχία!



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35