📚🎁 Giveaway: «Godkiller: Οι έκπτωτοι» από τις Εκδόσεις Μίνωας

📚🎁 Giveaway: «Godkiller: Οι έκπτωτοι» από τις Εκδόσεις Μίνωας

Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μίνωας, σας προσφέρουμε δυο βιβλία δώρο: ο ένας νικητής από το Facebook και άλλος από το Instagram.

«Godkiller: Οι έκπτωτοι» της Hannah Kaner

Νο 1 παγκόσμιο best seller που έχει μεταφραστεί σε 10 γλώσσες μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Μίνωας, σε μετάφραση της Στέργιας Κάββαλου.

Το βιβλίο ντεμπούτο της τριλογίας της Hannah Kaner, το οποίο έγινε το μεγαλύτερο #BookTok viral μέσα σε μία βδομάδα! Η Kaner προβάλλει περίτεχνα το θέμα της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, συνθέτοντάς το με το παγκόσμια αγαπημένο trend των βιβλίων φαντασίας!

🎁Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας!

📅Διάρκεια από 01/03/2024 έως 10/03/2024

📌 Οι κληρώσεις ισχύουν για αναγνώστες από Ελλάδα.

⚠  ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Διαβάστε τους όρους συμμετοχής στο site

https://www.aylogyrosnews.gr/kliroseis/24536-oroi-symmetoxis-stous-diagonismoys-tou-aylogyros-news

✅Για να πάρετε μέρος στο Facebook κλικ εδώ

https://www.facebook.com/photo/?fbid=903232455140372&set=a.863458432451108

✅Για να πάρετε μέρος στο Instagram κλικ εδώ

https://www.instagram.com/p/C39ueHGtfm5/

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Κίσεν είναι ατρόμητη, δεν έχει άλλωστε τίποτα να χάσει. Αμείβεται για να δολοφονεί θεούς, ώστε να εκδικηθεί για το κακό που της προκάλεσαν. Ένας κόσμος φαντασίας με δυνατούς χαρακτήρες, γεμάτος εκδίκηση, αγωνία και αδιέξοδα διλήμματα.

Οι θεοί απαγορεύονται στο βασίλειο της Μίντρεν. Είναι φτιαγμένοι από τις επιθυμίες των ανθρώπων και τρέφονται από τη λατρεία τους, όμως ο νέος βασιλιάς τούς απαγόρευσε και τώρα πληρώνει «θεοκτόνους», για να καταστρέψουν εκείνους που προσπαθούν να αναδυθούν μέσα από τις σκιές.

Ως παιδί η Κίσεν είδε την οικογένειά της να δολοφονείται από μια θεά της φωτιάς. Τώρα σκοτώνει τους θεούς και το απολαμβάνει. Όταν όμως αναλαμβάνει να βοηθήσει μια νεαρή αριστοκρατικής καταγωγής της οποίας η ψυχή είναι δεμένη με τον μικροσκοπικό θεό των αθώων ψεμάτων, έρχεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της.

Καλή επιτυχία



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35