Skoda Karoq: Ολιστική αναβάθμιση

Skoda Karoq: Ολιστική αναβάθμιση

To δημοφιλές Karoq υποδέχεται μια σειρά βελτιώσεων που ανανεώνουν την εικόνα του, ενισχύουν το εξοπλιστικό του προφίλ καθώς το καθιστούν φιλικότερο προς το περιβάλλον…

Μετά τη σχετικά πρόσφατη ανανέωση του επταθέσιου Kodiaq, η Skoda παρουσιάζει την αναβαθμισμένη εκδοχή του best-seller της, Karoq το οποίο επωφελείται από αναβαθμίσεις που εμπλουτίζουν τον εξοπλισμό του στους τομείς των συστημάτων υποβοήθησης όσο και ψηφιακής τεχνολογίας καθώς και από νέα υλικά που συντείνουν στο προφίλ βιωσιμότητας το οποίο ενισχύεται ακόμα περισσότερο χάρη στη βελτιωμένη αεροδυναμική και σε στοχευμένες παρεμβάσεις στους κινητήρες.

Ξεκινώντας από την εξωτερική του εμφάνιση, το Kodiaq διαθέτει μια νέα εξαγωνική και πιο φαρδιά γρίλια η οποία συνδυάζεται με πιο λεπτά φωτιστικά σώματα τα οποία προαιρετικά μπορούν να επιλεγούν με τεχνολογία matrix LED. Στην ίδια πιο αιχμηρή αισθητική υπακούει και το μοτίβο των πίσω φωτιστικών σωμάτων προσδίδοντας μια συνολικά πιο δυναμική εικόνα στο Kodiaq. Στις επιλογές του Kodiaq έχουν προστεθεί νέες ζάντες 17 έως 19 ιντσών με πιο αεροδυναμικό σχεδιασμό.

Διαβάστε τη συνέχεια…

https://www.in.gr/2021/11/30/auto/skoda-karoq-olistiki-anavathmisi/ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35