Super League: Στο -9 η ΑΕΚ, τετράδα ο Παναθηναϊκός

Super League: Στο -9 η ΑΕΚ, τετράδα ο Παναθηναϊκός

Κουτσουρεμένη ήταν η 16η αγωνιστική της Super League 1 με δύο ματς να μη γίνονται και πολλές ομάδες πλέον να έχουν τουλάχιστον έναν αγώνα χρωστούμενο.

Η μεγαλύτερη έκπληξη ενδεχομένως όλου του πρωταθλήματος έγινε στη Ριζούπολη. Εκεί ο αποδεκατισμένος Απόλλων Σμύρνης έκοψε τη φόρα του Ολυμπιακού κρατώντας τον στο 0-0. Μετά από τις 3 Οκτωβρίου πέταξε βαθμούς ο Ολυμπιακός και κάπως έτσι η ΑΕΚ μείωσε την απόσταση στους εννιά.

Η Ένωση έκανε το καθήκον της στη Λαμία, νίκησε την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου και ροκάνισε έτσι τη διαφορά από την κορυφή. Ταυτόχρονα κράτησε πολύ χαμηλά τους αντιπάλους της. Η Λαμία έχει μόνο δύο ομάδες από κάτω της και όλες έχουν λιγότερα παιχνίδια από εκείνη. Περισσότερα χρωστάει ο Απόλλων Σμύρνης που έχει να δώσει άλλα τρία. Ένα λιγότερο έχει ο Ατρόμητος.

Τέλος, στο μεγάλο ματς της βραδιάς ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0. Πολύτιμο τρίποντο αυτό γιατί τον ανεβάζει τέταρτο με ματς λιγότερο. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο -2 από τον τρίτο ΠΑΟΚ και στο -7 από τη δεύτερη (και με ματς περισσότερο) ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι ο Άρης στο γήπεδο έχει 27 βαθμούς και εξακολουθεί να παλεύει για να αρθεί το -6.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35