Λίγο πριν τη σέντρα… και μεταγραφές στο παρά ένα!!!

Λίγο πριν τη σέντρα… και μεταγραφές στο παρά ένα!!!

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο την προετοιμασία για την πρεμιέρα με τη Λαμία.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις την Κυριακή, μπαίνοντας στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό.

Ο Ατρόμητος μέσα από ένα βίντεο στα social media παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας. Οι Κιβρακίδης, Κλωναρίδης και Σουάρεθ παρουσιάζουν τις καινούργιες φανέλες. Η πρώτη εμφάνιση είναι σε χρωματισμούς μπλε με λευκές λεπτομέρειες, η δεύτερη είναι σκούρα μπλε και η τρίτη είναι λευκή με μπλε οριζόντιες γραμμές.

Η διοίκηση του Βόλου ΝΠΣ εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία της φιλικής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας. Αναλυτικά, οι Βολιώτες αναφέρουν: “Για άλλη μία φορά γίναμε μάρτυρες μίας απαράδεκτης διαιτησίας ακολουθώντας πιστά τη νοοτροπία του απερχόμενου Κλάτενμπεργκ «να κερδίζουν οι μεγάλοι για να μην έχουν παράπονα».

Την απόφαση να μην κινηθεί για την απόκτηση του Ματιέ Ντοσεβί πήρε τελικά ο Ιωνικός.

Ο Τζιανλούκα Φέστα σχολίασε την εικόνα της Λαμίας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα δεν πρέπει να δέχεται γκολ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα Playoffs του Europa League εκεί που θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ώστε να είναι το φαβορί για πρόκριση στους ομίλους. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, είδε στην προπόνηση της Δευτέρας τους Μαντί Καμαρά και Θανάση Ανδρούτσο να προπονούνται κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Μια σπουδαία μεταγραφή αναμένεται να “κλείσει” ο ΟΦΗ με την απόκτηση του Έρικ Λάρσον για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 31χρονος Σουηδός μπακ προσγειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/08) στο Ηράκλειο και αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους “ομιλήτες”. Ο Λάρσον μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μάλμε, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Έτοιμο για το... μπαμ του καλοκαιριού το Τριφύλλι. Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπερνάρντ φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός! Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και αυτό που απομένει είναι η συγκατάθεση της Σαρίγια.

Αντίστροφα μετράνε στον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και οι νεοαποκτηθέντες περιμένουν το ντεμπούτο τους στην Τούμπα. Οι Κουαλιάτα, Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Νάρεϊ, Μπράντον και Αντρέ Ρικάρντο περιμένουν να κάνουν το ντεμπούτο τους στο ελληνικό πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.

Πηγή: https://www.novasports.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35