«Έσπασαν» τα δοκάρια κι άρχισαν οι μουρμούρες στ’ αποδυτήρια

«Έσπασαν» τα δοκάρια κι άρχισαν οι μουρμούρες στ’ αποδυτήρια

Αλμέϊδα: «Δεχόμαστε την ήττα αλλά όταν γίνονται αδικίες εκνευρίζομαι». Ο κόουτς της ΑΕΚ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους «πράσινους» για την προσπάθεια.

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη επικρατώντας 2-0 του Αστέρα, με σκόρερ τους Γκρέι και Εμπακατά. Κόκκινη στο 75΄ πήρε ο Ματέο Γκαρσία. Απογοητευμένος ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Ηρακλής Μεταξάς, μετά την ήττα από τον Άρη.

Ο Ατρόμητος συνέτριψε 1-4 τον Ιωνικό στη Νίκαια για την 4η αγωνιστική της Super League, αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μεντόζα (37′). Σκόρερ για τους Περιστεριώτες οι Κεσχρίντα (53′), Φρότζονσον (55′), Ρομπάιγ (61′), Τζαβίδας (90+1′).

Ο Ολυμπιακός έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς απ’ τον ψυχωμένο και τυχερό Βόλο στην 4η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Προηγήθηκε η ομάδα της Μαγνησίας με τον Οζέγκοβιτς (29′), ισοφάρισε ο Ελ Αραμπί (77′). Δοκάρια είχαν οι Κούντε (70′) και Ντε Λα Φουέντε (90+6′).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με κορυφαίο τον Κέβιν Ροσέρο κέρδισε 2-1 τον Λεβαδειακό και πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τους Βοιωτούς στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΟΦΗ, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο και τη νέα απώλεια βαθμών. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Σαμαρά υπέβαλε την παραίτηση του στον Μιχάλη Μπούση, η οποία και έγινε αποδεκτή, ενώ ακολούθησε και το “διαζύγιο” του ΟΦΗ με τον Γιώργο Σαμαρά.

Πηγή: https://www.novasports.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35