3×7=21… κι όποιος αντέξει, στην προπαίδεια των γηπέδων!!!

3×7=21… κι όποιος αντέξει, στην προπαίδεια των γηπέδων!!!

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Εύκολη νίκη 2-0 για την Ένωση που θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ κόντρα σε μια πολύ κακή ομάδα.

Το ξέσπασμα του κόσμου του Άρη και οι έντονες αποδοκιμασίες προς το τέλος του αγώνα, αλλά και μετά το σφύριγμα της λήξης είχαν και συνέχεια! Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία οπαδών της ομάδας βρέθηκε στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» και προσπάθησε να στείλει ξεκάθαρα το μήνυμα για να αλλάξει η κατάσταση, έπειτα την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Ηρακλής Μεταξάς, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στην φάση του πέναλτι, την οποία χαρακτήρισε ως περίεργη.

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, πέντε γκολ, μία αποβολή, πολλές κόντρες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Βόλος κατάφερε να φύγει από το Αγρίνιο με το διπλό επικρατώντας 3-2 του Παναιτωλικού.

Πολλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια, δύο γκολ, αλλά από έναν βαθμό πήραν οι Ιωνικός και Λαμία στη Νίκαια, σ' ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.

Ο Άντονι Μπελμόντ… «μίλησε» τελευταίος στην Λειδαδιά και ο αντικαταστάτης του Τόρο, με το εξαιρετικής εκτέλεσης γκολ που πέτυχε στο 92′, πήρε μέσα από την “αγκαλιά του ΠΑΟΚ, δυο βαθμούς, καθώς από το 73′ ο Κάλεντ Νάρεϊ με το τρίτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα, είχε “κόψει” τον αμυντικό “Γόρδιο δεσμό” του Λεβαδειακού, ο οποίος είχε βάλει…δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 12 βαθμούς και έμεινε δυο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Λεβαδειακός έχει 3 βαθμούς και άφησε μόνο του τον Ιωνικό στην τελευταία θέση.

Άδικο θεώρησε ο Νίκος Νιόπλιας το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ έχασε 2-1 από τον Ολυμπιακό και ο Έλληνας τεχνικός έδωσε την δική του εξήγηση

Ο προπονητής του ΟΦΗ μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, δήλωσε: “Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είναι άδικο για την ομάδα, για τον κόσμο, για εμένα αυτό που συμβαίνει. Δεν αντέχουμε. Δεν μπορούμε παραπάνω. Αργήσαμε να φτιάξουμε την ομάδα μας. Πολύ πιο έτοιμος εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός”, κατέληξε.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «επτά στα επτά» κερδίζοντας σε ματς - θρίλερ τον Αστέρα με 1-0 στη Λεωφόρο, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αϊτόρ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξόρκισε τον κακό της δαίμονα κερδίζοντας τους Αρκάδες εντός μετά από το 2019, με τον Ισπανό να δείχνει ατσάλινα νεύρα, κερδίζοντας και εκτελώντας πέναλτι την ώρα που η μπάλα «έκαιγε». Πάλεψε αλλά επέστρεψε στις ήττες η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

…τώρα, για το ποιος θα λύσει σωστά την επόμενη «άσκηση», θα το δείξει η επόμενη αγωνιστική.

Δείτε το βίντεο από τη νίκη του Παναθηναϊκού 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35