Suzuki VITARA Hybrid: Απόδραση στη Μάνη... (video)

Suzuki VITARA Hybrid: Απόδραση στη Μάνη... (video)

Είναι διαχρονική αξία με βαρύ «όνομα», διαθέτει σύγχρονη υβριδική τεχνολογία και κορυφαίες ψηφιακές παροχές, πάει εκεί που άλλα SUV δεν μπορούν, «δεν σπάει, δεν χαλάει» και είναι το απόλυτο value for money.

Ταξιδέψαμε με το Suzuki VITARA στην «Γη της Ελιάς» και επιβεβαιώσαμε ότι είναι ένα αυτοκίνητο «κομμένο και ραμμένο» πάνω στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή.

Αν υπάρχει κάτι που κάνει ξεχωριστή την ζωή κάποιου είναι οι όμορφες ιστορίες που μπορεί να διηγηθεί. Τα μακρινά ταξίδια, οι απρόσμενες περιπέτειες, οι πολύτιμες στιγμές της ευζωίας και της χαράς. Και ένα αυτοκίνητο είναι το βασικό «εργαλείο» για να φτιάξει κανείς τέτοιες ιστορίες. Ιδίως όταν πρόκειται για αυτοκίνητα με το pedigree και τις ικανότητες ενός Suzuki VITARA.

Με περισσότερο από μισό αιώνα πίσω της, η Suzuki έχει φτιάξει τον δικό της μύθο γύρω από τα προσιτά τετρακίνητα και την ικανότητά της να εμπλουτίζει το lifestyle των πελατών της. Και το VITARA καταφέρνει να συνεχίζει αυτόν τον μύθο, αποτελώντας μία σταθερά στην κατηγορία του, πέρα από μόδες και συγκυριακές τάσεις στα SUV.

Το VITARA στην πιο πρόσφατη γενιά του έχει καταφέρει κάτι μοναδικό: να μετουσιώσει όλη αυτή την πλούσια σε εμπειρίες παράδοση σε μία σύγχρονη πρόταση στην κατηγορία των SUV, συνδυάζοντας την διάσταση της αντοχής και της αξιοπιστίας με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει η σημερινή τεχνολογία σε κινητήρες, σε εξελιγμένη τετρακίνηση αλλά και σε συστήματα υποβοήθησης και ψηφιακών παροχών στους επιβάτες.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35