«Σαματά» θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ… & με «Φεράρι» ο Άρης

«Σαματά» θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ… & με «Φεράρι» ο Άρης

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπουανά Αλί Σαματά φέρεται να είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα τουλάχιστον με τα δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, οι «ασπρόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 31χρονο Τανζανό επιθετικό για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με ετήσιες απολαβές κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Βέβαια, δεν είναι η μόνη είδηση που θα μας απασχολήσει, καθώς:

Η σύζυγος του Ορμπελίν Πινέδα δεν έκρυψε τη χαρά της, που θα παραμείνει την επόμενη τετραετία στην Ελλάδα… με τον «Τίγρη» να έχει τινάξει την μπάγκα στον αέρα.

Στην αποστολή του Άρη στη Βουλγαρία ενσωματώθηκαν οι Φεράρι και Σαβέρι, οι οποίοι είναι τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «κίτρινων».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Βέργου με ελεύθερη μεταγραφή από τη Βόλφσμπεργκερ, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και ξένα δημοσιεύματα τον θέλουν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ. Το «Sky Italia» μετέδωσε πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, Βερόνα και Τζένοα και μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφασή του.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και με την βούλα είναι ο Μπόρις Κλέϊμαν, με την ομάδα των Ιωαννίνων ν’ ανακοινώνει την απόκτηση του…



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35