Κλήρωση Super League: Το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος!

Κλήρωση Super League: Το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/7) στα γραφεία της Λίγκας η διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης του προγράμματος του νέου πρωταθλήματος Super League 2023/24 που θα ξεκινήσει το τριήμερο 18-20 Αυγούστου.

Η περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από την «OPAP Arena» υποδεχόμενη τον Παναιτωλικό, ενώ εντός έδρας θα παίξει κι ο δευτεραθλητής Παναθηναϊκός που θα υποδεχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Ατρόμητο.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό που επιστρέφει στα «μεγάλα σαλόνια» μετά από 14 χρόνια, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άρης θα «δοκιμαστεί» στην έδρα του ΟΦΗ το πιο «δυνατό» παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος, ενώ ο Βόλος θα υποδεχθεί τη Λαμία.

Η έτερη νεοφώτιστη στη Super League, Κηφισιά θα δώσει το πρώτο παιχνίδι της Ιστορίας της στη Super League στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως είχε αποφασιστεί εδώ και λίγες ημέρες το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το τριήμερο 18-19-20 Αυγούστου (ένα ματς την Παρασκευή 18/7, όπως είχε γίνει και πέρσι), ενώ θα υπάρξουν συνολικά τέσσερις διακοπές. Οι τρεις τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο θα αφορούν υα διεθνή «παράθυρα» των Εθνικών Ομάδων και εκείνη του Δεκεμβρίου την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου με τα παιχνίδια να διεξάγονται όλα την ίδια μέρα, ενώ τα play off θα ξεκινήσουν το διήμερο 9-10 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 11-12 Μαΐου, με μία ενδιάμεση διακοπή στις αρχές Μαΐου λόγω της γιορτής του Πάσχα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35