«ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ», από την ΑΜΚΕ Κλειδαρότρυπα

«ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ», από την ΑΜΚΕ Κλειδαρότρυπα

Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Online μέσω Facebook Live

https://www.facebook.com/events/170679608260455/?acontext=%7B%22source%22%3A%2229%22%2C%22refnotiftype%22%3A%22planuserinvited%22%2C%22actionhistory%22%3A%22null%22%7D&notifid=1619454586137732&notift=planuser_invited&ref=notif

Αύριο στις 6 μ.μ.

Άλλη μια φορά, η ΑΜΚΕ Κλειδαρότρυπα διοργανώνει ένα live Facebook για φιλανθρωπικό σκοπό!

΄΄ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ΄΄

ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!

Δεν είναι απλό!

Οι εθελοντές μας, ο Γιάννης η Κωνσταντίνα και η Εύη θα διαθέσουν προς πώληση Χειροποίητες εικόνες,(ανώνυμη Δωρεά μόνο για αυτό το σκοπό), πίνακες Ζωγραφικής Δωρεά από τη σελίδα Κλειδαρότρυπα (antikes art culture) και σπάνια/συλλεκτικά βιβλία.

Τα έσοδα θα διατεθούν σε καρκινοπαθή που κουβαλάει το δικό του σταυρό αυτό το Πάσχα.

Ο Πασχάλης 56 ετών

Τα χρήματα αυτά τα έχει ανάγκη γιατί ο αγώνας και οι δαπάνες είναι ανυπολόγιστες. Εμείς έτσι το σκεφτήκαμε. Το έχουμε κάνει με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ με μεγάλη επιτυχία και σας προσκαλούμε, σας παρακαλούμε να είστε κοντά μας και αυτή τη φορά.

Για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν δημοσιοποιούνται τα στοιχεία, βρίσκονται όμως στη διάθεση του Οργανισμού μας για κάθε επιβεβαίωση.

Πέρα από την αγορά των εκθεμάτων, μη ξεχνάτε πώς μπορείτε να κάνετε τη δική σας ΔΩΡΕΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ για αυτή τη κοινή μας προσπάθεια.

Σας παρακαλώ, γίνεται συνδιοργανωτές μαζί μας και κοινοποιήστε αυτή την εκδήλωση.

Προσκαλέστε φίλους να μεγαλώσει η παρέα μας τη Μ. Τετάρτη το απόγευμα στις 18:00 να μεγαλώσει η αγκαλιά που στερούμαστε και να νοιώσουμε όλοι μαζί αυτό το Πάσχα την ανακούφιση της ανθρωπιάς.

Αυτό είναι ευχή!

---------------------------------------------

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Όλα τα αντικείμενα θα έχουν ένα μοναδικό νούμερο.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε email στο

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

αναγράφοντας στο Θέμα (subject) του mail, το νούμερο του αντικειμένου που σας ενδιαφέρει, και στο κείμενο το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση σας

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ

Για την ομαλή λειτουργία του μαραθωνίου αγάπης θα πρέπει η πληρωμή του εκάστοτε αντικειμένου, να γίνετε μέσω web-banking και θα ισχύει ΜΟΝΟ με το αποδεικτικό κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό με αιτιολογία: Μαραθώνιος Αγάπης

IBAN GR4102601080000710200706130 (Eurobank)

Δικαιούχος : ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η αγορά του προϊόντος θα ισχύει ΜΟΝΟ με την αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης.

Το πρώτο email ενδιαφέροντος που θα λαμβάνουμε θα είναι και αυτό που θα καταχωρείτε από εμάς ως πρώτο υποψήφιο για την πώληση του εκάστοτε προϊόντος.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν αποσταλεί έγκαιρα τα αποδεικτικό κατάθεσης, το προϊόν πηγαίνει στον αμέσως επόμενο στην λίστα ενδιαφέροντος, κ.ο.κ

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παραλαβή ή για την αποστολή της αγοράς σας.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ LIVE ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35