Θα το πάρει το κορίτσι, θα το πάρει…

Θα το πάρει το κορίτσι, θα το πάρει…

Είναι οριστικό, καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης αποφάσισε να πάει στην εκκλησία νυφούλα την Δήμητρα Ματσούκα, μιας και για χρόνια είναι η επίσημη αγαπημένη του. Άντε, η ώρα η καλή και καλούς απογόνους.

«Όσοι είμαστε σε αυτόν τον χώρο, όλοι λίγο πολύ έχουμε δεχθεί κάποια ανήθικη πρόταση» ανέφερε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», που όπως φάνηκε από τις «ελάχιστες» αναδημοσιεύσεις, πολλοί δεν πήραν στα σοβαρά αυτή του την δήλωση.

Η Βάσω Γουλιελμάκη σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Σωκράτη Αλαφούζο και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως όταν ήταν ζευγάρι μαζί του, είχε κάνει γκρίνιες για τις ερωτικές σκηνές που είχε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Γυναίκα με «παντελόνια»…

«Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει» λέει ο σοφός λαός μας και όπως φαίνεται, κάποιοι το έπιασαν το νόημα, εκεί στο Vegas Live Stage, όπου πρωταγωνιστούν, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Γιάννης Καψάλης και η Κατερίνα Στανίση. Με ένα πλήρες μενού στα 29 ευρώ το άτομο, όλα είναι μαγικά και χορταστικά.

Τέλος, η Δανάη Μιχαλάκη, η Υπατία της «Παραλίας», την οποία θα δούμε ως έγκυο και στη σειρά, περιμένοντας το παιδί του Χάρι… θα χωρίσει, γιατί δεν αντέχει τα ψέματα και έτσι, θα μοιράσει «μεγάλη στεναχωρία» στους θαυμαστές της.

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35