Η Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη του «Σασμού», για τα μάτια «γόη» της…

Η Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη του «Σασμού», για τα μάτια «γόη» της…

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συγκεκριμένα βρέθηκε στο Ρέθυμνο μαζί με τον σύντροφό της για τα γυρίσματα του «Σασμού», μιας και ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνιστεί στον τρίτο κύκλο της σειράς ως Αντρέας Βρουλάκης.

Η Nia Vardalos τώρα, ζητά την επιστροφή των Μαρμάρων στη χώρα μας... λέγοντας ότι αν χρειαστεί είναι πρόθυμη να βοηθήσει στη «μεταφορά» τους.

Μετά το δικαιολογημένο ξέσπασμα της Καίτης Φίνου για τα όσα γράφονται για τη γενιά των ηθοποιών που αγαπήσαμε, αυτή της γενιάς των 80’s, σειρά πήρε  και ο ηθοποιός Φράνκο Αλφόνσο λέγοντας πως: «Αν η γενιά της βιντεοκασέτας είναι στα ψυχιατρεία, η γενιά των reality για πού είναι;» Γεια στο στόμα του…

Πόσο δίκιο έχει επίσης και ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε στο «Πρωινό ΣουΣου» και μεταξύ άλλων είπε πως στις μέρες μας δεν υπάρχει ελευθερία λόγου… όταν «φοβόμαστε» τι θα πει ο κάθε βλάκας στο διαδίκτυο!!! Πες τα μεγάλε

Στην αγάπη του κόσμου και τη σημασία της πίστης και της προσευχής αναφέρθηκε ο Σταμάτης Γονίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του, τονίζοντας πως: «Ό,τι και να θέλουμε να κάνουμε, αν δεν υπάρχει η θεία βούλησις, δεν γίνεται, δεν γίνονται όλα από μόνα τους, πρέπει κάποιος να το θέλει πέρα από σένα».



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35