Συνάντηση Συντονιστικής Αθηνών με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε

Συνάντηση Συντονιστικής Αθηνών με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε

Η Κατερίνα Καράμπελα και η Ευαγγελία Λιάπη, μέλη της Συντονιστικής Αθηνών της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος συναντήθηκαν τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος  Αλέξανδρο Κακαβά στο Περιστέρι.

Σκοπός της συνάντησης ο προγραμματισμός των δράσεων της Λέσχης κατά το πρώτο τρίμηνο του 2024 και συγκεκριμένα η προβολή και προώθηση των σχολικών διαγωνισμών διασκευής Ελληνικού διηγήματος σε σενάριο μικρού μήκους και δημώδους ποιήματος σε θεατρικό μονόλογο. Απεφασίσθη επίσης όπως αμφότερες μετάσχουν ως μέλη της Λέσχης στην επιτροπή που δια της παρουσίας τους θα τιμήσουν την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στη Λιβαδειά από τη Συντονιστική της στην οποία μετέχουν οι Άννα Νικολάου, Αντώνης Κόντος και Γιάννης Γερούλιας.

Ως γνωστόν η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκειμένου να εορτάσει τα 35 έτη από τη σύστασή της θα προσφέρει στη Λιβαδειά, τη Ξάνθη και τη Βέροια την έκδοση flip book από τις εκδόσεις της με θέμα που να αφορά είτε την πόλη, είτε τον τόπο (δηλ. το νομό). Το συγγραφικό έργο μπορεί να αποτελεί έργο ενός η περισσοτέρων συγγραφέων π.χ. άρθρα η δοκίμια επί συγκεκριμένου θέματος που θα ορίσουν οι αρμόδιες, κατά τόπους, επιτροπές.

Η εκδήλωση στη Λιβαδειά, πατρίδα της στιχουργού Σώτιας Τσώτου, θα περιλαμβάνει και σύντομη παράθεση των βασικών στοιχείων της τέχνης και τεχνικής διασκευής ενός λογοτεχνικού έργου από ικανούς σεναριογράφους και φυσικά μια αναφορά από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. στην προσφορά του Αντώνη Κόντου στη σειρά ντοκιμαντέρ "Από το Μικρό στο Μεγάλο"-Στιχουργοί αλλά και του Γιάννη Γερούλια στην ίδια σειρά στον κύκλο Γελοιογράφοι/Σκιτσογράφοι.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35