Παναθηναϊκός: Τα ραμολιμέντα της κερκίδας του καναπέ, έβγαλαν γλώσσα!!!

Παναθηναϊκός: Τα ραμολιμέντα της κερκίδας του καναπέ, έβγαλαν γλώσσα!!!

Ρε πάτε καλά;

Από πού κι ως που κρίνετε τους πάντες και καταδικάζετε ότι κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Παναθηναϊκού; Σας το ζήτησε κάποιος;

Φυσικά και όχι! Αλλά, τι… έτσι θ’ αφήσουμε τα γεγονότα ασχολίαστα; Θεός φυλάξει!

Έτσι λοιπόν, τα ραμολιμέντα της κερκίδας του καναπέ και κάτι «τσουτσέκια» των media βάλθηκαν να βγάλουν άχρηστο τον Τερίμ και του παίχτες, αυτούς που πριν λίγα εικοσιτετράωρα, έφυσαν εκτός κυπέλλου τον ΠΑΟΚ… επειδή έφεραν «x» με την Κηφισιά, στη Λεωφόρο!

Τεμπέληδες και αχάριστοι οι παίχτες, για τα πανηγύρια ο προπονητής, κομπλεξικός ο Αλαφούζος, δειλός ο φροντιστής, ευθυνόφοβη η καθαρίστρια, άτολμη η κοπελιά στο bar, αλλά και υπερβολικά ευγενικοί οι κύριοι στον έλεγχο των εισιτηρίων…

Για όλους έχουν να πουν οι φωστήρες, μέχρι και τι χαλί πρέπει να στρωθεί πάνω από το γρασίδι, για να μη γλιστράνε οι αντίπαλοι, όταν χτυπάνε πέναλτι!!!!

Για τέτοια ραμολιμέντα μιλάμε… που ανάθεμα κι αν έχουν πληρώσει ποτέ εισιτήριο να δούνε αγώνα, που ανάθεμα κι ξέρουν τι είναι αυτό που λέμε: στηρίζουμε την ομάδα και πιστεύουμε σ’ αυτή.

Ας αφήσουμε λοιπόν την ομάδα να λειτουργήσει όπως αυτή ξέρει, αδιαφορώντας για το τι λένε οι «μοίρες»… γιατί γι’ αυτούς και η κάθε επιτυχία, είναι αποτέλεσμα κωλοφαρδίας και κολπάκια της πιάτσας.

Καλή συνέχεια… και καλή νίκη στην ομάδα μας, απόψε με τον Άρη

                                                                                                                                                                                    ΜΕΤ.ΜΑΪ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35