Ετοιμάζει το… στρατηγείο της η Δήμητρα!!!


H συνάδελφος Δήμητρα Σωτηριάδου, για πολλά χρόνια στο παρελθόν στην τηλεόραση του Μega, πέρα από ικανή δημοσιογράφος, κρύβει μέσα της και τη δημιουργία δίδοντας ψυχή μέσα από τις ξύλινες κατασκευές…



Με τα καραβάκια, λοιπόν, που δημιουργεί ταξιδεύει νοερά παντού, όπου την πάνε οι μνήμες και η αγάπη της για τις κρυμμένες ομορφιές που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα…

Ο σεβασμός, όμως, στη φύση και στις ρίζες της την έφεραν τα τελευταία χρόνια και στον Ασώματο στα νότια του Ρεθύμνου, από όπου κατάγεται(εκ μητρός) κατά το ήμισυ. Εκεί, λοιπόν, στη μητρική γη, ονειρεύονταν από νέα να κάνει το δικό της… στρατηγείο και να μοιράζεται το μεγάλο μέρος του χρόνου της, όταν έρχεται στην Κρήτη. Άλλωστε, η πρωτεύουσα που είναι εγκατεστημένη, έχει γίνει ανυπόφορη και δεν αντέχεται πλέον!

Γι αυτό έφερε από την Αθήνα τον Γιάννη τον μηχανικό που έδωσε οδηγίες για την λιτή κατασκευή, βρήκε και τον Σήφη με το χωματουργικό του μηχάνημα από τα κοντινά Λευκόγεια και άρχισαν τα έργα διαμόρφωσης, όπου θα στήσει τη βάση της για την ίδια και τους φίλους.


Αλλά κοντά εκεί, ευτυχώς, διατηρεί και τις περίφημες χοντρολιές της, δέντρα ηλικίας πολλών ετών και έχοντας διαγνώσει τη μνημειακή, διατροφική και συναισθηματική τους αξία, τις κρατάει ζωντανές όταν άλλοι εγκληματούν, παραδίδοντας το ξύλο τους στην αγορά ως καύσιμη ύλη. Πέραν τούτων, οι ελιές της έδωσαν με τον καρπό τους και το πρώτο τους ελαιόλαδο και γι αυτό είναι ευτυχισμένη… (madeincreta)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35