Στο Kontra του Κουρή ο Nίκος Ευαγγελάτος!!!


Εναν πρώτο γύρο βολιδοσκοπήσεων για την επόμενη τηλεοπτική του στέγη ξεκίνησε ο Νίκος Ευαγγελάτος μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ. Οσοι έχουν κάποια επαφή με τον γνωστό παρουσιαστή πάντως λένε πως...


τα «μαγαζιά» που θα μπορούσαν να τον φιλοξενήσουν δεν είναι και πάρα πολλά. Κι αυτό επειδή κι ο ίδιος, πέραν των προσωπικών του απαιτήσεων, όπου πηγαίνει ζητά να συνοδεύεται από την ομάδα των συνεργατών του, αλλά απαιτεί και κάποιες διευκολύνσεις, που σημαίνουν έξοδα. Αυτός ήταν κι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ.



Πάντως, σε αντίθεση με την περίοδο που έφυγε από τον ΑΝΤ1, όταν ο ίδιος έλεγε-και ίσως το εννοούσε-πως δεν τον ενδιέφερε άμεσα η επιστροφή του σε τηλεοπτικά πλατό, αυτή τη φορά και με τη δημόσια δήλωσή του και με τις πρώτες βολιδοσκοπήσεις του δείχνει πως ... το ψάχνει. Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί έντονα στην πιάτσα μια πληροφορία που θέλει τον Νίκο Ευαγγελάτο να έχει έρθει σε επαφή με τον Γιώργο Κουρή του Kontra, εξετάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κανάλι του Ταύρου ... (parapolitika)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35