Φωτεινή Πιπιλή: Ο Παπανδρέου να βγάλει τον σκασμό!!!


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή εναντίον του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, αφού δεν δίστασε να...


του ζητήσει να βγάλει τον σκασμό και να αναλογιστεί το κακό που έχει προκαλέσει στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που «τρώνε ξύλο» και προσπαθούν.


Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου«κακομαθημένο παιδί που του άρπαξαν τη σοκολάτα από το χέρι και πιστεύει ότι φταίνε οι κακοί Εβραίοι, οι κακοί τραπεζίτες, ο κακός Σαμαράς, η κακιά Πιπιλή».

Δεν έμεινε εκεί όμως αφού συνέχισε λέγοντας: «Το πριγκιπόπουλο με τεράστιες πολιτικές εκκρεμότητες και ευθύνες», υπογραμμίζοντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει κακό στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δίνουν μάχη αυτή την εποχή, καλώντας τον μάλιστα να μιλήσει ανοιχτά στη Βουλή και όχι μέσω του Bloomberg – αναφερόμενη στη συνέντευξη που έδωσε μία μέρα μετά το περίφημο όχι του στο δεύτερο άρθρο του πολυνομοσχεδίου.


Να σημειωθεί ότι η αρχή της συζήτησης έγινε όταν η βουλευτής της ΝΔ σχολίασε τη χθεσινή ατάκα του Γιάννη Πρετεντέρη που συμβούλευε τον Τάκη Μπαλτάκο να βγάλει τον σκασμό… (paraskhnio)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35