Εσείς γνωρίζετε για την λειτουργία Control+F του υπολογιστή; Το 90% δεν έχει ιδέα!!!


Το 90% των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Ίντερνετ αγνοούν μια πολύ απλή λειτουργία, η οποία κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας όταν αναζητούμε...


κάτι!


Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που διεξήγαγε η Google, το keyboard shortcut Control+F είναι κάτι άγνωστο για τον περισσότερο κόσμο! Μάλιστα, η εταιρεία αποφάσισε να διερευνήσει το θέμα, όταν μια οδηγός λεωφορείου κλήθηκε να βρει ένα συγκεκριμένο απόσπασμα κειμένου σε μια ιστοσελίδα.

Η οδηγός άρχισε να κάνει scroll down (δηλαδή κατέβαζε σιγά σιγά την πλαϊνή μπάρα) αναζητώντας το απόσπασμα και όταν τη ρώτησαν «γιατί δε χρησιμοποιείτε το CTRL+F», εκείνη απάντησε ότι δεν ξέρει τι σημαίνει αυτό.

Συγκεκριμένα, πατώντας ταυτόχρονα CTRL και F, ψηλά δεξιά στη σελίδα σας εμφανίζεται ένα πλαίσιο, στο οποίο μπορείτε να γράψετε αυτό που αναζητάτε, και τότε η λειτουργία σας οδηγεί κατευθείαν σε αυτό.


Η έρευνα της Google έδειξε ότι 9 στους 10 ανθρώπους δεν ξέρουν πώς να βρουν κάτι χρησιμοποιώντας αυτό το συνδυασμό, ενώ ακόμα και άνθρωποι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία φαίνεται να αγνοούν τη δυνατότητα αυτή... (paraskhnio)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35