Μικρά Αγγλία (τρέιλερ)


Η ταινία μας μεταφέρει στην Άνδρο στο τέλος της δεκαετίας του ’20. Δυο αδερφές η Όρσα (Πηνελόπη Τσιλίκα) και η Μόσχα (Σοφία Κόκκαλη) Σαλταφέρου μεγαλώνουν με την μητέρα τους Μίνα (Αννέζα Παπαδοπούλου) ενώ ο πατέρας τους είναι καπετάνιος και είναι διαρκώς χαμένος στα πελάγη...


Η εικοσάχρονη Όρσα γνωρίζει τον υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) και τον ερωτεύεται.


Ο Σπύρος ζητάει το χέρι της Όρσα από την μητέρα της κι αυτή του το αρνείται γιατί είναι φτωχός και αναγκάζει την Όρσα να παντρευτεί τον πλοιοκτήτη και καπετάνιο Νίκο Βατοκούζη (Μάξιμος Μπουμούρης).

Η μικρότερη αδερφή της Μόσχα θέλει να φύγει από την Άνδρο όμως λίγο αργότερα παντρεύεται τον ο υποπλοίαρχος Σπύρο Μαλταμπέ που πλεον είναι καπετάνιος. Οι δυο αδερφές θα προσπαθήσουν να συμβιώσουν σε ένα διώροφο σπίτι, στο κάτω όροφο η Όρσα και στον πάνω η Μόσχα, την ίδια περίοδο που το νησί ετοιμάζεται να χτυπηθεί από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα “Μικρά Αγγλία” της Ιωάννα Καρυστιάνη. Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης

Σενάριο: Ιωάννα Καρυστιάνη

Ηθοποιοί: Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μάξιμος Μουμούρης, Βασίλης Βασιλάκης, Χρήστος Καλαβρούζος, Ειρήνη Ιγγλέση, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Αγγελική Παπαθεμελή, Χρύσα Παπαϊωάννου, Κατερίνα Αντωνακάκη, Ζωή Λιανοστάθη, Κλέα Σαμαντά, Βασίλης Πομώνης, Νίκος Παντζόπουλος, Μιράντα Ζησιμοπούλου, Ιωάννα Πιάτα, Ρεγγίνα Λεβεδιάνου, Αινείας Τσαμάτης (enter2life)




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35