Χαμηλότερο το κόστος των κλήσεων προς κινητά!!!


Χαμηλότερες θα είναι από την 1η Ιανουαρίου 2014 οι χρεώσεις των κλήσεων προς αριθμούς των τριών δικτύων κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind). Ο λόγος είναι η νέα μείωση των τελών τερματισμού των φωνητικών κλήσεων στην οποία προχωρούν και...


οι τρεις εταιρείες με βάση τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).


Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν και οι τρεις εταιρείες, από την 1η Ιανουαρίου 2014 μειώνεται το ισχύον τέλος τερματισμού κλήσεων από 0,01269 ευρώ λεπτό σε 0,01189 ευρώ ανά λεπτό. Σημειωτέον πως οι τιμές αυτές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, ενώ δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση και είναι με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Όπως επισημαίνεται σε όλες τις ανακοινώσεις, η μείωση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί το κόστος κλήσεων προς τους κινητούς αριθμούς και των τριών δικτύων. Το τέλος τερματισμού είναι ουσιαστικά η χονδρική τιμή που καταβάλλουν οι πάροχοι στο δίκτυο που καλούν οι πελάτες τους.


Μείωση 
Τα τελευταία χρόνια, η ΕΕΤΤ υποχρέωσε τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να μειώσουν σημαντικά τα τέλη τερματισμού με τη μεγαλύτερη μείωση να έχει σημειωθεί το δεύτερο μισό του 2012, που είχε ως αποτέλεσμα το τέλος να μειωθεί από σχεδόν 5 ευρωλεπτά ανά λεπτό στο 1,269 ευρωλεπτά ανά λεπτό. Η μείωση αυτή που έχει σημειωθεί είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν δει σημαντική πτώση στα έσοδά τους από υπηρεσίες. Παράλληλα, όμως, στη μείωση αυτή οφείλεται η εμφάνιση προγραμμάτων συμβολαίου και πακέτων καρτοκινητής που προσφέρουν μεγάλο αριθμό λεπτών ομιλίας προς όλα τα δίκτυα… (e-go)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35