Κόντρα Χατζηνικολάου – Πρετεντέρης: Η «ΣΦΑΓΗ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ


Συνεχίζονται οι αφίξεις στο Star Channel. Μαρία Καρχιλάκη (θα παρουσιάζει τα μεγάλα θέματα της διεθνούς επικαιρότητας στο κεντρικό δελτίο) και Τάσος Τέλλογλου είναι τα δύο νέα πρόσωπα που...


προστέθηκαν στο δυναμικό του καναλιού, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα λεγόμενα δελτία-προσομοίωση, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της 16ης Σεπτεμβρίου. 


Ο Νίκος Χατζηνικολάου (ο οποίος, όπως αποκάλυψε πρώτο το «S», εγκαταστάθηκε στο μέχρι πρότινος γραφείο της Τατιάνας Στεφανίδου) έχει συμμετάσχει σε δύο συσκέψεις για το ανανεωμένο δελτίο του καναλιού. 

Ωστόσο, το πλέον σημαντικό στοιχείο είναι η απόφαση για την προβολή της εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής του (που θα μεταδίδεται και από το enikos.gr) κάθε Δευτέρα και όχι Πέμπτη. 

Αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος παρουσιάζει το ίδιο βράδυ την εκπομπή «Ανατροπή». 


Με δεδομένο ότι ο τελευταίος δεν είχε μέχρι σήμερα κάποιον σημαντικό αντίπαλο, η τηλεοπτική αυτή σύγκρουση αναμένεται να είναι μία από τις πιο «καυτές» της φετινής σεζόν... (Παραπολιτικά- apospasma)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35