Βρετανική εφημερίδα «εκμεταλλεύεται» την ανάγκη των Ελλήνων για φαγητό!!!


«Είστε ελληνική οικογένεια ή γονιός που έχει πληγεί από την κρίση και καταφεύγει σε συσσίτια; Ανήκετε σε κάποια οργάνωση ή ομάδα που παρέχει στήριξη σε οικογένειες κατά τη διάρκεια του Αυγούστου; Αναζητούμε τις ιστορίες σας» σημειώνεται σχετικά στην ιστοσελίδα...



Η βρετανική εφημερίδα «Guardian», επενδύοντας στην απελπισία των Ελλήνων (με εξυπνακίστικο τρόπο), ζητάει «πολεμικές» ανταποκρίσεις από το «μέτωπο» της ύφεσης και της ανεργίας, που, όπως ανακοινώθηκε χθες από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), έφτασε τον περασμένο Μάιο στο 27,6%.

Προσκαλώντας τις ελληνικές οικογένειες τις οποίες η οικονομική κρίση έχει εξωθήσει στα συσσίτια και στις οργανώσεις που αναλαμβάνουν δράση στήριξης να μοιραστούν την ιστορία τους στη διαδικτυακή έκδοσή της, η εφημερίδα εγκαινιάζει νέο τομέα στην περιοχή όπου φιλοξενεί περιεχόμενο των χρηστών της, με σκοπό να παρουσιάσει την «αληθινή εικόνα» της Ελλάδας, όπως διαβάσαμε στη «Δημοκρατία».


Ανάμεσα στις έξι ιστορίες που έχουν έως ώρας αναρτηθεί, ξεχωρίζει και η μαρτυρία ενός Κρητικού, που παρουσιάζει το κοτέτσι του, υποστηρίζοντας ότι η τοπική κοινωνία στηρίζεται στην αλληλεγγύη και στην ιδιοκτησία γης.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35