Η «αρχιέρεια» του Μνημονίου… δάκρυσε!!! (βίντεο)


Και κλάμα η Ολγίτσα ρε παιδάκι μου, η αρχιέρεια του Μνημονίου, η μέχρι χθες «λολίτα» του συστήματος της διαπλοκής… που συγκινήθηκε και ανάγκασε όλη τη χώρα να τη μουντζώνει!!!

Ναι, ναι! Η μέχρι χθες θερμή οπαδός του Μνημονίου και της Τρόικας, που μαζί με το «φιόγκο»...


το le pretente έκοβε φλέβες και δε σήκωνε μύγα στο σπαθί της… για χάρη της Μέρκελ, ψες με το ζόρι προσπάθησε να κρύψει τη συγκίνησή της και να ρουφήξει το δάκρυ μετά την προβολή ρεπορτάζ για τα παιδιά θύματα της κρίσης.


Τώρα την έπιασε ο πόνος, τώρα το πήρε γραμμή ότι ο κόσμος πεινάει, ότι τα παιδιά δεν μπορούν να χαρούν τίποτα, αφού οι γονείς τους δεν μπορούν να τους προσφέρουν τα βασικά…

Η αρχιέρεια όμως τα έχει όλα! Τα λούσα της, τ’ αμάξια της, τα παλάτια της, τα σέα της τα μέα της… και φυσικά ως «έγκριτος» δημοσιογράφος, έτσι για την πλάκα της και μη θέλοντας να χαλάσει το χατίρι των προαγωγών της, σε αποκαλεί και ηλίθιο που δεν δέχεσαι τις εντολές της Τρόικας!

Την έπιασε όμως ο πόνος, γιατί έτσι της είπαν από το κοντρόλ, μήπως εξιλεωθεί από τις κατάρες του κόσμου, μήπως γλιτώσει τη διαπόμπευση, μήπως ως «σύγχρονη» Μάρθα Βούρτση… απαλλαγεί λόγω «κλάψας».

Είναι όμως και το άλλο που της προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο, κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος… και ίσως αυτός είναι ο λόγος, που τώρα την ύστατη στιγμή, προσπαθεί να σώσει το τομάρι της! Είναι αλλεργική στο γιαούρτι, όσο και αν ο le pretente προσπαθεί να την πείσει ότι κάνει καλό στις ρυτίδες…




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35