16 εκατ. ευρώ "έφαγαν" οι κουμπάρες στο ΙΚΑ Καλλιθέας!!!



Η θηλυκή συμμορία, ή αλλιώς οι... "κουμπάρες" κατάφεραν μέσα σε ένα χρόνο, να βάλουν στην τσέπη τους 16.000.000 ευρώ από το ΙΚΑ Καλλιθέας...


Αν και τον περασμένο Μάρτιο, οπότε και αποκαλύφθηκε η θηλυκή συμμορία, οι ελεγκτές υπολόγιζαν τη ζημιά στα έξι εκατομμύρια ευρώ, από τον έλεγχο που διενεργήθηκε και ολοκληρώθηκε αποκαλύπτεται ότι το ποσό είναι σχεδόν τριπλάσιο, αφού υπερβαίνει τα 16 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει η δικογραφία.


Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, στην υπόθεση, εκτός από τους προφυλακισμένους, δηλαδή την αρχηγό Ελένη Μπουραζάνη, τις Χρυσούλα Φέρρα, Χριστίνα Πατεράκη, Μυρσίνη Θωμάκου, Χριστίνα Σουρίδη, καθώς και τους -δύο συζύγους εξ αυτών- Κωνσταντίνο Καραΐσκο και Παναγιώτη-Αλέξανδρο Αιματίδη, έχει σχηματιστεί δικογραφία για περισσότερα από 150 άτομα! Πρόκειται για εκείνους που ήταν αποδέκτες των επιδομάτων-μαϊμού, ενώ γνώριζαν ότι δεν τα δικαιούνταν. Μάλιστα, ήδη ο αρμόδιος ανακριτής διαχώρισε την ογκώδη δικογραφία σε δύο σκέλη. Παραπέμπει όσους έχουν λάβει πάνω από 30.000 ευρώ για κακούργημα και κάτω από 30.000 ευρώ για πλημμέλημα.

Συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού, κουνιάδοι, ξαδέλφια, θείοι και όσοι ακόμη είχαν έστω και μια απλή γνωριμία με τις κουμπάρες συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία ως αποδέκτες των 500 περιπτώσεων επιδομάτων του ΙΚΑ, που βρίσκονται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι πέντε συλληφθείσες υπάλληλοι, που συνυπηρετούσαν επί εικοσαετία, κατείχαν σημαντικές θέσεις στα τμήματα Μητρώου, Παροχών και Οικονομικού και συνυπήρχαν στο ΙΚΑ Καλλιθέας. Ετσι, καταλαμβάνοντας όλα τα σχετικά πόστα ήταν αδύνατο να γίνει αντιληπτή η απάτη… (briefingnews)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35