Διεθνής Ημέρα Ευτυχίας; Εσύ είσαι; Κάντε το τεστ!!!



Την έχουμε ανάγκη όλοι μας. Την έχουμε όμως γευτεί ποτέ στ' αλήθεια;

Υπάρχουν καλά και κακά νέα στην υπόθεση. Τα καλά νέα είναι ότι από φέτος, μετά από πρόταση του Μπουτάν και ψήφισμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η 20η Μαρτίου ανακηρύσσεται ως Διεθνής Ημέρα Ευτυχίας. Τα κακά νέα είναι ότι για να καταστεί ανάγκη να ανακηρυχτεί μια τέτοια Διεθνής Ημέρα είναι φανερό ότι το κυνήγι της ευτυχίας πάει κατά διαόλου...



Παρόλα αυτά, είτε η ευτυχία είναι στιγμές, όπως έλεγε Σωκράτης, είτε είναι «αυτό που περιμένουμε να 'ρθει», όπως λέει ο τραγούδι, η ευτυχία είναι το μεγάλο ζητούμενο της εποχής μας, όπως και κάθε εποχής άλλωστε.

Θα την αγγίξουμε άραγε ποτέ; 

Μπείτε εδώ και κάντε το τεστ για να διαπιστώσετε τη δική σας σχέση με την ευτυχία. Είναι στα αγγλικά, αλλά είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα που μπορείτε να βρείτε στο internet. Θα σας πάρει μόνο 20 λεπτά αλλά ίσως σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε αρκετά πράγματα για τη ζωή σας και την καθημερινότητά σας.
ΥΓ: Μην εκπλαγείτε αν σήμερα, έξω στο δρόμο, πάρετε μια δωρεάν αγκαλιά από κάποιον. Σε πολλές χώρες του κόσμου άνθρωποι θα γιορτάσουν τη σημερινή ημέρα χαρίζοντας αγκαλιές… (kamarinia)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35