«Ο κλέφτης των σκουπιδιών»… στην προθήκη της αυλής μας!!!Όταν ο Μάνθος οργανώνει την απόδρασή του από τη...

φυλακή, ένα πράγμα έχει στο μυαλό του: την εκδίκηση. Η αγωνία του είναι να βρει εκείνους που τον πρόδωσαν και να πάρει πίσω αυτό που του ανήκει, το μερίδιό του. Στη διαδρομή θα έχει δύο συμμάχους, τη Λούκα, φίλη ρακοσυλλέκτρια, και τη Σάντρα – δύο γυναίκες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του. Και, από την άλλη πλευρά, την αστυνομία να τον ψάχνει παντού και τη συμμορία να θέλει την εκτέλεσή του. Η νύχτα είναι δύσκολη και ακόμα πιο επικίνδυνη από αυτή που είχε γνωρίσει. Δεν έχει έλεος.


Ένα βιβλίο στο οποίο δεν περισσεύει τίποτα. Όλα είναι τοποθετημένα με ακρίβεια. Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα αντάξιο των καλύτερων του είδους διεθνώς, που εκτοξεύει την αγωνία στο έπακρο.

Δολοφονίες, μυστικά και εκδίκηση και μια νότα ρομαντισμού συνδυάζονται σε αυτό το εμπνευσμένο αστυνομικό μυθιστόρημα με τις τόσες ανατροπές, που σίγουρα θα σας καθηλώσει μέχρι την τελευταία του σελίδα.

Από νωρίς έζησε τη σκοτεινή πλευρά της πραγματικότητας. Όμως, αν και βρέθηκε στο περιθώριο, δεν ένιωσε ποτέ παραβάτης. Ο δρόμος τον ατσάλωσε. Μέσα στα άχρηστα των ανθρώπων ανακάλυψε τον εαυτό του. Στις σκισμένες σελίδες των πεταμένων βιβλίων αναγνώρισε την αλήθεια κι έμαθε να την αντιμετωπίζει κλείνοντας την πόρτα στη θλίψη και στην απαισιοδοξία. Ήθελε να πιστέψει πως ο κόσμος είναι μια παρέα, που μπορεί να ’χει τους ηθικούς της κώδικες, αλλά τελικά η ανθρώπινη απληστία δεν κάνει διακρίσεις. Σήμερα, στα τριάντα του, έχει μπει σε μια περιπέτεια χωρίς γυρισμό. Ζητάει δικαίωση για την έντιμη στάση του, αλλά εισπράττει σφαίρες από αυτούς που προστάτευσε, γιατί αρνείται τον ρόλο του θύματος.


«Ο κλέφτης των σκουπιδιών» το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του Κώστα Σιμενός κυκλοφορεί από εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗΣ.

http://www.livanis.gr/O-klefths-twn-skoupi_p-3164427.aspx
Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35