Αλέξης Γεωργούλης: «Θέλω να ερωτευτώ σαν τρελός»



Η ζωή του μοιράζεται ανάμεσα στην Ελλάδα και το Λος Άντζελες και τα επαγγελματικά του όνειρα είναι ομολογουμένως πολύ φιλόδοξα. Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλά για όλα αυτά αλλά δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι έχει παίξει σε «σκουπίδια»...



 «Τα κανάλια δεν τα ενδιέφερε να παράγουν κουλτούρα αλλά να πάρουν τα νούμερα της AGB και να είναι πρώτα στην τηλεθέαση. Γι' αυτό και έχουμε τόσο φτηνιάρικη τηλεόραση. Ήμασταν πάντα στην κατηγορία των σκουπιδιών – από τα πολύ καλά μέχρι τα πολύ φθηνά σκουπίδια. Έχω παίξει σε «σκουπίδια». Υπήρξαν δουλειές που δεν μου έδωσαν τίποτα» δηλώνει στο ένθετο People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

 Επαγγελματικό του όνειρο να φτιάξει μια γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Λος Άντζελεςδημιουργώντας ελληνικές παραγωγές με αμερικανικά στάνταρντ, οι οποίες θα μπορούν να πωλούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. "Γι' αυτό και δεν βρίσκομαι σε ένα μόνο μέρος αλλά με δυο πόδια σε δυο χώρες!'' εξηγεί.

Κυνηγάει τον έρωτα γιατί είναι η γεύση της ζωής και είναι αυτό που σε απογειώνει. «Θέλω να ερωτευτώ σαν τρελός. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Φτάνει να βρεθεί η κατάλληλη γυναίκα...» (vipnews)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35