ΣΟΚ! Πάνε με το φορείο… χειρουργημένο, «βόλτα»!!! (βίντεο)



Δημόσια υγεία σου λένε οι άνθρωποι και το εννοούν, με τους ασθενείς να κυκλοφορούν δημόσια αμέσως μετά το χειρουργείο…


πάνω στο φορείο, με νοσηλευτική συνοδεία!


Όπως θα δείτε στο βίντεο που τράβηξε και μας έστειλε  αναγνώστης, ο ασθενής με τις ευλογίες όλων, είπε να κάνει τη βόλτα του και να πάρει καθαρό αέρα, καθώς για να επιστρέψει στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης, έπρεπε να κάνει τις στροφές του…

Το συγκεκριμένο νοσοκομείο όπως μας πληροφόρησαν, διαθέτει τέσσερα κτίρια που επικοινωνούν μεταξύ τους… και από τη γη και από την ταράτσα!

Έτσι λοιπόν, αφού η εγχείρηση πήγε καλά και ο ασθενής είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του, είπαν να τον βγάλουν έξω να πάρει αέρα… και να επιστρέψει στο κρεβάτι του.

Όχι δεν ήταν τάμα όλο αυτό το σκηνικό! Ήταν ένα λειτουργικό πρόβλημα που έπρεπε να τακτοποιηθεί… καθώς τα δύο ασανσέρ του πρώτου κτιρίου δεν λειτουργούσαν! Το ένα ήταν χαλασμένο και το άλλο ήταν στο στάδιο της ανακατασκευής!

Και η διοίκηση… για να μην αφήσει τον άνθρωπο να πάει αδιάβαστος, βρήκε έστω αυτή τη λύση που θα δείτε, όσο και αν προκαλεί γέλιο… όχι για το νοσηλευτικό προσωπικό, που έκανε το «καθήκον» του, αλλά για όλους αυτούς που κυβερνούν αυτό τον τόπο!

Το ευχάριστο είναι ότι ο συνάνθρωπός μας χαίρει άκρας υγείας…





Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35