Η μπουρδελοποίηση του κράτους... και ο νέος Ηρώδης!!!



Ως νέος Ηρώδης λειτουργεί ο Στουρνάρας, ίσως θέλοντας να πάρει εκδίκηση για το διασυρμό...


του κουμπάρου του Γιάννου, καθώς έχει βαλθεί να μην αφήσει κανένα παιδί ζωντανό... αφού γνωρίζει ότι από αυτά, θα βρει θάνατο αργό!



v  Να μας αφανίσει βάλθηκε ο κερατάς, αλλά δεν θα του περάσει! Αυτά τα κολπάκια προσπάθησαν να τα κάνουν και άλλοι... και το έφαγαν το κεφάλι τους! Αντωνάκη μάζεψέ τον, για να μην πας και εσύ να κάνεις παρέα στο Γιωργάκη... που τούτη την ώρα προσπαθεί να καλύψει τα λεφτά που έδωσε κάτω από το τραπέζι στη φουκαριάρα τη μάνα του… κατά πως λένε οι φυλλάδες στα μανταλάκια...


v  Να μας αλλάξουν τα φώτα θέλουν οι τροϊκανοί και γι’ αυτό με συνοπτικές διαδικασίες φρόντισαν με το που θα μπει το νέο έτος ν’ αυξήσουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Που είσαι ρε γίγαντα Φωτόπουλε να τους εμποδίσεις;


v  Κατάργηση του στρατού επιθυμούν τα κοράκια της τρόϊκας και τα χαϊβάνια τα δικά μας κάθοντε και τους κοιτάνε, με αποτέλεσμα όλοι να ταυτίζονται με το δόγμα του Τσίπρα «ελεύθερη έκφραση ιδεών» και μπουρδελοποίηση του κράτους!


Κατά τ’ άλλα, είναι έτοιμος να κυβερνήσει δηλώνει, παρά τα τόσα προβλήματα! Έχει τρόπο σου λέει... που θα μας αφήσει άφωνους!

Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35