«ΑΝΙΚΑΝΟΙ… δεν θα θυσιάσουμε τα παιδιά μας»


του Παύλου Ανδριά



Αυτό ακριβώς που ακούτε! Δεν τα γεννήσαμε για να σας τα παραδώσουμε και να τα πάτε για σφαγή, επειδή «κάποιοι» σας το ζήτησαν, γιατί «κάποιοι» με το που...


σας είδαν, σας έκαναν υποχείριά τους…


Εκμεταλλευτήκατε την ανάγκη του κόσμου να ξεφύγει από τους εκβιασμούς και τις απειλές περί δήθεν χρεοκοπίας και αντί να το σεβαστείτε, γυρίσατε και με χίλιους δύο τρόπους επιδιώκετε να του πιείτε το αίμα!

Του ζητήσατε να σας στηρίξει στο δύσκολο έργο σας, στην επανεκκίνηση της χώρας και αντί να του πείτε ένα ευχαριστώ, φροντίσατε μέσα σε μια νύχτα να του περάσετε το μήνυμα, ότι «ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ».

Του πήρατε ότι είχε και δεν είχε, τον ρεζιλέψατε και ακόμα τον εξευτελίζετε, για να μπορέσετε αργότερα εσείς και οι οικογένειές σας, να γλεντήσετε  τα κέρδη από τη συμφωνία που κλείσατε…

Είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να εκπροσωπείτε αυτή τη χώρα, είστε ΝΑΝΟΙ, για να πιστεύετε ότι κυβερνάτε σωστά τούτο τον τόπο, αφού πριν λίγους μήνες άλλα λέγατε και τώρα πάλι τα μασάτε, όταν λίγο δυσκολευτείτε!

Τα παιδιά μας όμως, δεν θα μπορέσετε να τα εντάξετε στο νέο παιδομάζωμα που ετοιμάζετε! Δεν θα μπορέσετε να  τα θυσιάσετε για χάρη του κάθε «εντολέα» σας, γιατί δεν θα σας το επιτρέψουμε εμείς.

Θα είστε ΑΦΕΛΕΙΣ αν πιστεύετε ότι θα μας γονατίσουν τα μέτρα σας, ότι θα σταματήσουμε να γεννάμε παιδιά… επειδή «κάποιοι» σας είπαν ότι πρέπει ν’ αφανιστεί η φυλή των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Και αν κάποτε η νεολαία μπήκε μπροστά για να μας απαλλάξει από τη «Χούντα» του τότε, αυτή που ακόμα σας τρομάζει και σας κάνει στον ύπνο σας να βλέπετε εφιάλτες, σήμερα ΕΜΕΙΣ οι γονείς των δικών μας παιδιών, που προκλητικά τα χαρακτηρίζετε ως «τεκμήρια», θα σας κόψουμε τη φόρα και ας μας λέτε βολεμένους του καναπέ…

Ένα πράγματα έχετε ξεχάσει! Η ιστορία κύκλους κάνει… και αλλοίμονο σε αυτόν που την υποτιμά, την βεβηλώνει και την προσπερνά!

Το νού σας… ΑΧΥΡΕΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35