Παίζουν ξύλο στις πολυκατοικίες για το...πετρέλαιο



Ακόμα και το 100 κλήθηκε να παρέμβει για να χωρίσει τους ενοίκους που πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια συνέλευσης...


της πολυκατοικίας τους  γιατί διαφωνούσαν για το αν θα ανάψουν το καλοριφέρ!


Επεισοδιακές είναι αρκετές από τις γενικές συνελεύσεις ιδιοκτητών και ενοίκων στις πολυκατοικίες της Αθήνας αλλά και της επαρχίας με θέμα το πετρέλαιο θέρμανσης.

Άλλοι θέλουν να ανάψει το καλοριφέρ, άλλοι δε θέλουν και λένε πως δεν προτίθενται να πληρώσουν ούτε το πάγιο που επιβαρύνει το κάθε διαμέρισμα τους. Έτσι η μια κουβέντα φέρνει την άλλη και πολύ συχνά οι διαφωνούντες παίζουν ξύλο.

Όπως δήλωσε στο Newsit η κυρία Μαριάνθη Καλαμαράκη, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Αλκυών group services που εκδίδει κοινόχρηστα "η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Μάνο το 20% των πολυκατοικιών έχουν βάλει πετρέλαιο, αφού οι ένοικοι δεν μπορούν να πληρώσουν . Έχουν παρατηρηθεί καυγάδες μεταξύ ιδιοκτητών κατά τη διάρκεια συνέλευσης ακόμα και περιστατικά όπου κλήθηκε το 100 επειδή οι ένοικοι ήρθαν στα χέρια".

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΙΟ

"Μόνο στην περίπτωση που το διαμέρισμα είναι κενό και σφραγίσει τα καλοριφέρ με υδραυλικό παρουσία του διαχειριστή της πολυκατοικίας . Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο ένοικος ή ο ιδιοκτήτης επιβαρύνεται με το πάγιο όπως ορίζει το καταστατικό κάθε πολυκατοικίας" εξηγεί η κυρία Καλαμαράκη.

Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης η οποία  σήμερα διαμορφώνεται στο 1,33 ευρώ το λίτρο είναι για πολλούς απαγορευτική με αποτέλεσμα πολλές εταιρείες εμπορίας πετρελαίου θέρμανσης και γραφείων έκδοσης κοινόχρηστων να κινδυνεύουν με λουκέτο...(yahoo)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35