Γ. Κανελλάκης: «Κάθαρση τώρα ή...λιντσάρισμα»



Κι’ όμως, ο λαός το λέει σε συγκεντρώσεις...

Ντροπή και αίσχος για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στο Κοινοβούλιο, με...


την ψήφιση του Γ΄ Μνημονίου, αλλά και την ψήφιση του Προϋπολογισμού. Ντροπή κι αίσχος, γι'αυτούς που ψήφισαν αυτά τα βάρβαρα, αβάσταχτα και αντιλαϊκά μέτρα. Ντροπή και αίσχος γι αυτούς τους εθνοπατέρες, που ανερυθρίαστα και χωρίς αιδώ, είπαν «ναι» στα όσα επιβάλλει, επιτάσσει και διατάσσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Τρόικα, και η νομενκλατούρα της αριστοκρατίας της Ευρώπης.


Τις τελευταίες μέρες, ο ελληνικός λαός, δοκίμασε για ακόμη μία φορά, τα πολιτικά μεγέθη που κυβερνούν αυτόν τον τόπο. Διαπίστωσε, πόσο νάνοι, άνευροι, ασπόνδυλοι και άτολμοι είναι αυτοί, που έχουν το τιμόνι, αυτής της χώρας. Για μία ακόμη φορά, διαπίστωσε ότι η χώρα κυβερνιέται από «πουλημένους», «κατευθυνόμενους», «διορισμένους» και «εξαρτώμενους» από τα αφεντικά της διεθνούς κλίκας των τοκογλύφων και της διεθνούς συμμορίας των τραπεζολήσταρχων.

Με δέος και αηδία, ο ελληνικός λαός παρακολουθούσε, την βραδιά της ψηφοφορίας του Γ΄ Μνημονίου, με τι άνεση, ανευθυνότητα και αναισθησία, οι εθνοπατέρες χειροκροτούσαν την οριακή υπερψήφιση με 153 ψήφους , που καταδίκασε τους έλληνες και τις ελληνίδες σε τριτοκοσμικό επίπεδο διαβίωσης. Σ’ αυτό όμως το επίπεδο, δεν ανήκουν οι απατεώνες, οι τυχοδιώκτες και οι κλέφτες του ελληνικού λαού, που πλούτισαν με βρώμικο χρήμα, σε βάρος της χώρας και του λαού.

Σ’ αυτό το επίπεδο δεν ανήκουν οι ιδιοκτήτες των βιλών, στα βόρεια προάστια και στα χλιδάτα νησιά, ούτε οι ιδιοκτήτες των κοτέρων και πισινών, τα οποία απέκτησαν «πίνοντας» το αίμα του ελληνικού λαού, που με ιδρώτα βγάζει ένα μεροκάματο. Φυσικά, για το κατάντημα αυτής της χώρας, φέρει μερίδιο ευθύνης κι ένα ποσοστό του ελληνικού λαού, γιατί ανέχθηκε την υποκρισία και την αλαζονεία των πολιτικών που υποστήριζε επί δεκαετίες. Και υποστήριζε αυτούς τους προσκυνημένους πολιτικούς, για ένα απλό και μόνο ρουσφέτι. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια.

Και ψηφίστηκαν λοιπόν τα μέτρα, όπως τα «γούσταρε» η Τρόικα, και ψηφίστηκε και ο Προϋπολογισμός. Και ; Ποια θα είναι η τύχη της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, από εδώ και πέρα, κύριε πρωθυπουργέ και κύριοι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζετε την κυβέρνηση ; Έχετε συνειδητοποιήσει, ότι η καταιγίδα που ακολουθεί σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, θα είναι χειρότερη από την καταιγίδα «Σάντι» της Ν. Υόρκης, που σάρωσε ότι έβρισκε μπροστά της ; Αυτές τις σκηνές θα δείτε κι’ εδώ, κύριοι εθνοπατέρες, αν δεν αφήσετε τις προσωπικές και κομματικές σας φιλοδοξίες στην ...άκρη και δεν βάλετε γερές βάσεις για να μην γκρεμιστεί το μέλλον αυτού του τόπου.

Υποσχεθήκατε κύριοι, ότι θα συλλάβετε τους φοροφυγάδες, τους απατεώνες και κλέφτες του ελληνικού λαού και του δημόσιου χρήματος. Υποσχεθήκατε ότι θα τους στείλετε στην δικαιοσύνη και στη συνέχεια , με συνοπτικές διαδικασίες εφόσον προκύψουν στοιχεία, στον Κορυδαλλό. Υποσχεθήκατε επίσης, ότι θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια και κάθαρση σε όλα τα επίπεδα και ότι θα ελέγξετε τα πόθεν έσχες και λογαριασμούς επιχειρηματιών, πολιτικών και όλων όσων έχουν σχέση με διαπλοκή και διαφθορά. Τίποτα δεν κάνατε μέχρι τώρα. Ούτε κάποιους από τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. δεν έχετε ελέγξει και δεν έχετε ερευνήσει πως πλούτισαν και πως έγιναν εκατομμυριούχοι. Πότε θα το κάνετε ; Μην ξεχνάτε ότι οι χειροπέδες ισχύουν και για εσάς.

Ο ελληνικός λαός, κύριοι εθνοπατέρες, δεν έχει άλλη ελπίδα από το να περιμένει, από τις εκάστοτε κυβερνήσεις στο μέλλον, να ανορθώσουν την οικονομία και να υπάρξουν ανάπτυξη και επενδύσεις στον τόπο. Αν κι αυτό δεν συμβεί, στα επόμενα χρόνια, τότε η χώρα σίγουρα θα οδηγηθεί ολοταχώς προς την χρεοκοπία. Εσείς βέβαια, φροντίζετε για το δικό σας μέλλον, το μέλλον των οικογενειών σας, των παιδιών σας, των κολλητών σας και ίσως και των παρατρεχάμενων σας και αδιαφορείτε για το μέλλον και την τύχη των εκατομμυρίων οικογενειών, που ζουν σ΄ αυτή την, μαρτυρική όπως την καταντήσατε , χώρα.

Αν κάποια μέρα, δε θα τολμάτε να κυκλοφορείτε , όχι μόνο στους δρόμους αλλά και στις γειτονιές σας, γιατί θα έχει εξαγριωθεί ο εξαθλιωμένος αυτός λαός, όπως τον καταντήσατε, τότε ίσως να μην προλάβετε να δραπετεύσετε, όχι μόνο σε χώρα του εξωτερικού, αλλά ούτε και σε ελληνικά ...καταφύγια . Πολύ φοβάμαι ότι αυτός ο λαός , έτσι και βγει στους δρόμους λόγω πείνας και δυστυχίας, τότε – το απεύχομαι μεν – αλλά θα δικαιωθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Στάθης Παναγούλης, που μίλησε για λιντσάρισμα. Και τότε θα γελάει κάθε πικραμένος... (Madeincreta)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35