Συνδικαλιστικός ίστρος! «Είστε γελοίες και γαϊδούρες…» (video)…βρέ σεις, μήπως είναι Χρυσαυγίτες μεταμφιεσμένοι; Δεν το χωράει ο νους μου ότι τόσα χρόνια είχαμε τέτοιους συνδικαλιστές, που έδιναν μάχη για το καλό του εργαζόμενου!


Αίσθηση πάντως έχει προκαλέσει ένα βίντεο...


στο Δήμο Τρικκαίων, καθώς συνδικαλιστές εισβάλουν στα γραφεία του Δημαρχείου, κλείνουν τα φώτα και διώχνουν τους υπαλλήλους που είχαν πάει στη δουλειά τους, υποστηρίζοντας πως η γενική συνέλευση των εργαζομένων έχει αποφασίσει απεργία και γι αυτό κανείς δεν θα εργαστεί.


Μάλιστα με απόλυτα δημοκρατικούς τρόπους ο κύριος που εμφανίζεται στο βίντεο αποκαλεί γελοίες, γαϊδούρες και ξεφτιλισμένες τις υπαλλήλους που εργάζονται, ενώ τις επιπλήττει γιατί δεν πήγαν στη γενική συνέλευση. Μόλις διαπιστώσει πως οι υπάλληλοι δεν τον ακούν χτυπάει το χέρι του στο γραφείο και την πόρτα, ώστε να γίνει πιο απειλητικός. Παράλληλα απειλεί πως όποιος συνεχίζει να εργάζεται θα απομακρυνθεί δια της βίας.

Από την οργή του εν λόγω συνδικαλιστή δεν γλίτωσε ούτε μία πολίτης, η οποία τα άκουσε και αυτή με τη σειρά της γιατί ήταν στο Δημαρχείο την ημέρα της απεργίας. Μάλιστα όταν η γυναίκα αντέδρασε, ένας άλλος συνδικαλιστής της είπε «Τι μιλάς εσύ;» (blog)Ο περίεργοςΕγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35