«Εκπορνεύονται Ελληνίδες στη Ιταλία»



Ολοένα περισσότερες Ελληνίδες χτυπημένες από την οικονομική κρίση που επικρατεί στην Ελλάδα καταφεύγουν στη Ιταλία όπου και εκπορνεύονται, σύμφωνα με...


ρεπορτάζ της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας στη Ρώμη.


Ολοένα περισσότερες Ελληνίδες χτυπημένες από την οικονομική κρίση  που επικρατεί στην Ελλάδα καταφεύγουν στη Ιταλία όπου και εκπορνεύονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας στη Ρώμη, Il Messaggero.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν λίγες ημέρες άνδρες της ιταλικής αστυνομίας εντόπισαν νεαρές Ελληνίδες από την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα να κάνουν πεζοδρόμιο μαζί με δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, κοντά στο κέντρο της Ρώμης. Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν εντοπίσει Ελληνίδες στην Απουλία, όπου φτάνουν με πλοία μέσω Κέρκυρας και από εκεί διοχετεύονται σε άλλες ιταλικές πόλεις.

Παρότι οι αριθμοί δεν είναι μεγάλοι προς το παρόν, καθώς λίγες είναι η Ελληνίδες που έχουν πάρει απόφαση να κερδίσουν τα προς το ζην με αυτό τον τρόπο, η ιταλική αστυνομία ανησυχεί μήπως το κύμα αφίξεων από την Ελλάδα στην χώρα τους αυξηθεί.

Άγνωστο παραμένει πάντως αν οι γυναίκες αυτές δρουν αυτόνομα χωρίς να έχουν διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο, ή αν έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης από εγκληματικές οργανώσεις της Ελλάδας ή ακόμα και της Ρουμανίας που κινούν τα νήματα της πορνείας στην Ιταλία... (Voria-parapolitika)

Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35