Υπόθεση «ανώνυμα γενόσημα»: Κίνδυνος - θάνατος για τα παιδιά μας



Όπως έχει αποκαλύψει το newsbomb.grη Γερμανίδα καγκελάριος θέλει να επιβάλει...


στον Έλληνα πρωθυπουργό το μοντέλο των φτηνών, ανώνυμων και αμφίβολης ποιότητας γενόσημων που παράγονται σε χώρες του Τρίτου Κόσμου (Ινδία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές κ.α.). Την εκθέτουν, όμως, ανεπανόρθωτα οι ίδιες οι γερμανικές εφημερίδες που μιλούν με στοιχεία για τους τεράστιους κινδύνους που συνεπάγονται τα φάρμακα αυτά για τη δημόσια Υγεία.


Συγκεκριμένα, η έγκυρη εφημερίδα «Die Welt» παρουσιάζει έρευνα για τα ανώνυμα φάρμακαδραστικής ουσίας που κυκλοφορούν στη γερμανική αγορά, τις παρενέργειες και τους κινδύνους που κρύβουν. Μπορεί ένας Γερμανός πολίτης να πληρώνει τη δραστική ουσία στο ένα τρίτο της τιμής ενός επώνυμου φαρμάκου ή ενός εγκεκριμένου και ασφαλούς γενόσημου, όμως τη στιγμή που το αγοράζει πρέπει να ξέρει ότι ρισκάρει, τονίζει η εφημερίδα.



Το κακό δεν σταματά εκεί! Τα πάμφθηνα και επικίνδυνα ανώνυμα γενόσημα που παράγονται σε τρίτες χώρες θα επιφέρουν και τεράστιο πλήγμα στην ελληνική οικονομία, αφού η ελληνική φαρμακοβιομηχανία παράγοντας επώνυμα και άριστης ποιότητας γενόσημα φάρμακα δεν θα είναι δυνατόν  να  τα ανταγωνιστεί.

Το παραπάνω θα έχει ως αποτέλεσμα περίπου 20.000 οικογένειες που ζουν από την ελληνική φαρμακοβιομηχανία να μείνουν στον δρόμο και το ελληνικό κράτος να δώσει χιλιάδες επιδόματα ανεργίας, αλλά να έχει και τεράστιες απώλειες από ασφαλιστικές εισφορές.

Ήδη ξεκίνησε η κουβέντα για τα φάρμακα-δολοφόνους στην εκπομπή μακελειό με τον δημοσιογράφο της εκπομπής να αναφέρει το ζήτημα της γερμανικής εταιρείας που συγχωνεύτηκε  με άλλη εταιρεία κολοσσό  και  διατηρεί εργοστάσια στον Μπαγκλαντέςκαι σε άλλες  τρίτες χώρες, της οποίας τα φτηνά και επικίνδυνα  φάρμακα, θέλει η Μέρκελ και η τρόικα να γεμίσουν την ελληνική αγορά. 

Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35