Στέλιος Καλαθάς: Συναισθηματική Διαλεκτική



Ο Στέλιος Καλαθάς μέσα απο την πολύχρονη παρουσία του στη θεατρική...


εκπαίδευση θα διδάξει μια μέθοδο που βασίζεται στη


“ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ “

Μια βιωματική μέθοδος  που ξεδιπλώνει τα συναισθήματα αρχικά μέσα απο λόγο-διάλογο ανακαλύπτοντας την “θερμή ” επικοινωνία των λέξεων χρησιμοποιώντας και τις 5 αισθήσεις.

Η μέθοδος αποτελείται απο ξεχωριστές ενότητες – κύκλους μαθημάτων -και έχει ρίζες στο Ασιατικό Θέατρο - περνώντας κατόπιν , στην Αμερικάνικη εξέλιξη της.

Στο μάθημα διδάσκουμε :
Υποκριτική -Στοιχεία Αυτοσχεδιασμού -Γλώσσα σώματος -Σωστή επικοινωνία -Σκηνική παρουσία -Ορθοφωνία – Θεατρικό παιχνίδι.



Α’ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Ο Α’ κύκλος μαθημάτων περιλαμβάνει ασκήσεις δυναμικής λόγου ,δημιουργικής φαντασίας ,ανάδυσης συναισθημάτων και σωστής συμπεριφοράς.Όλα μέσα απο εικόνα ,ήχο ,αφή ,όσφρηση.

B’ KYKΛΟΣ  ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Στο Β΄ κύκλο εντάσσονται τα συναισθήματα στο θεατρικό κείμενο με νέες εφαρμογές και γίνονται θεατρική πράξη  , ενώ παράλληλα  δουλεύεται κ το σώμα για να είναι σε θέση να υπηρετεί τον εκάστοτε ρόλο.

Πολύτιμη βάση στην οποία στηρίζεται η μέθοδος αυτή είναι εμπειρίες του κάθε σπουδαστή και φυσικά  στόχος και σκοπός είναι ο σωστός έλεγχος των συναισθημάτων και η κατάλληλη χρήση τους σε συνδυασμό πάντα με την υποκριτική τέχνη.

Η μέθοδος αυτή δεν απευθύνεται μόνο σε μελλοντικούς ηθοποιούς , αλλά και σε όσους θα ήθελαν να βιώσουν τη μαγεία των ρόλων και της εσωτερικής αναζήτησης.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ :

Τα μαθήματα της Συναισθηματικής Διαλεκτικής γίνονται :

            Κάθε Τετάρτη 07:00 – 09:00 μμ. Στον Πολυχώρο Τέχνης 104             Διεύθυνση: Ευμολπιδών 41 – Γκάζι (πρώην θέατρο Κιμούλη).

Υπεύθυνη Συναισθηματικής Διαλεκτικής και Θεατρικών Ομάδων  Σοφία ΡίζουΤηλ : 6946105520 email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΙ ΣΤΟ :

ΚΕ.ΨΥ.ΠΑ (κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης και προσωπικής ανάπτυξης)  Αλέκου Παναγούλη 7 Μαρούσι Τηλ.Επικοινωνίας 210 6129316 – 6945424824 email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΗΜΕΡΑ, ΔΙΗΜΕΡΑ Η ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΘΙΑΣΟΥΣ , ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ...



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35