Παράλληλη σχέση με Κασιδιάρη-Χαμαμίδη η Παπαχρήστου!!!



Αποκαλύψεις φωτιά έκανε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο πρώην αρραβωνιαστικός της Βούλας Παπαχρήστου, Λευτέρης Χαχαμίδης, σε συνέντευξη – ποταμό που παραχώρησε.
Ο κικ μπόξερ αποκάλυψε ότι η πρωταθλήτρια βρισκόταν σε παράλληλη σχέση με εκείνον και τον Ηλία Κασιδιάρη, ερωτικό μπέρδεμα που είχε ως κατάληξη το χωρισμό τους.

Το ροζ σκάνδαλο που αποκαλύπτεται σήμερα από την εφημερίδα, ρίχνει φως και στην πολύκροτη υπόθεση αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, η ξανθιά αθλήτρια του τριπλούν βρισκόταν σε ερωτικό τρίγωνο...


με εκείνον και το βουλευτή της Χρυσής Αυγής…


Ο Λευτέρης Χαχαμίδης μετά από ένα χείμαρρο αποκαλύψεων, καταλήγει: «Αν συναντούσα στον δρόμο τον Ηλία Κασιδιάρη θα αδιαφορούσα. Δεν ρίχνω ευθύνες στον ίδιο, ότι επειδή χώρισα με τη Βούλα φταίει αυτός. Άνδρας είναι, πιθανός να τον πλησίασε η Βούλα και να γοητεύτηκε. Ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση του. Αν με προκαλούσε, θα του έλεγα με χιούμορ «Βάλε γάντια και έλα να τα πούμε στο ρινγκ». Οι αρχές μου και ο αθλητισμός με έχουν διδάξει ότι δεν πρέπει να εμπλέκομαι σε φασαρίες στον δρόμο. Μόνο αν χρειαστεί να αμυνθώ. Πάντως ειλικρινά δεν θα ήξερα πώς να αντιδράσω»… (peramatozoa)

…αρχίσαμεεεε! Μας τελείωσε το θέμα με την παπαδιά, της βγάλανε και τραγούδι και τώρα για να έχουμε κάτι «κιτρινιζέ» να ασχολούμαστε, τσούπ, έσκασε μύτη ο Χαχαμίδης με το «κερατό» του! Κοίτα να δεις που σε λίγο θα έχουμε Kasidiris muppet show…

Paulitos




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35