Τσίπρας, ο νέος «Αντρέας» του ωχαδερφισμού…



Στ’ άρματα στ’ άρματα εμπρός στον αγώνα, τα μισθολόγια μπήκαν στου καρχαρία τα σαγόνια. Και μετά από αυτό το φονικό, δεν θα πάρεις σύνταξη ποτέ, δόλιε γέρο που ακόμα δεν έβαλες μυαλό… και ψήφισες έναν "σοκολάτα παρφέ"!!!


v  Φεύγουν τα παιδιά από τα ιδιωτικά σχολεία, από τη στιγμή που ρίξανε τις τιμές τα κυλικεία! Γιατί σου λέει, το δικό μου παιδί που πηγαίνει σε εκπαιδευτήρια μες τη γκλομουριά, δεν είναι δυνατόν να παίρνει την τυρόπιτα όσο την πουλάει το δημόσιο σχολείο εκεί κάτω από Σεπόλια μεριά!


v  Επιστρέφουν οι Έλληνες με τις καταθέσεις τους στις τράπεζες λέει ο Στουρνάρας, αλλά απ’ ότι φαίνεται η χώρα μετά τους μαϊμού τυφλούς, απέκτησε και κουφούς…


Το γιατί, απλό. Κανείς δεν τον ακούει και γι’ αυτό δεν αντιδρά. Ας του πει όμως κάποιος ότι οι καταθέτες γυρίζουν στις τράπεζες... για να πληρώσουν την εφορία!



v  30 χρόνια πίσω πάμε, για να επιστρέψουμε τα λεφτά που μοίρασε τότε ο «λαοπλάνος» Αντρέας, τότε που σαν τα κουτάβια κάποιοι δάγκωσαν το κόκαλο και τώρα τραβάνε με ζόρι να βγάλουν το αγγούρι από… τον ποπό του! Δεν είναι ντροπή να πεις ότι έφαγες με το ΠΑΣΟΚ. Ντροπή είναι να ελπίζεις ακόμα ότι θα έρθει ο Τσίπρας, ο νέος «ηγέτης» και θα στα χαρίσει όλα…


Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35