Μιχαλολιάκος: Απαγορεύει στους βουλευτές του να βλέπουν τουρκικά σίριαλ!


“Ο καλός Χρυσαυγίτης δεν παρακολουθεί τουρκικά σίριαλ”, δηλώνει ορθά κοφτά ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, θεωρώντας ότι πρόκειται για “πολιτισμική εισβολή” της Τουρκίας στην Ελλάδα.



Μιλώντας στο “Πρώτο Θέμα” ο γ.γ της Χρυσής Αυγής σημείωσε χαρακτηριστικά: “Αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή για την Ελλάδα. Μία χώρα με τόσο λαμπρή πολιτιστική παράδοση να ταΐζει το λαό της κακής ποιότητας τουρκικές σειρές που προπαγανδίζουν μία ειδυλλιακή εικόνα της Τουρκίας που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Προφανώς η πολιτισμική εισβολή που επιχειρείται σχετίζεται με τη λεγόμενη “ελληνοτουρκική φιλία” που ορισμένοι προωθούν με πείσμα σε βάρος και της Ελλάδας και των Ελλήνων”.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως η Χρυσή Αυγή σκοπεύει το αμέσως επόμενο διάστημα να φέρει το θέμα των τουρκικών σίριαλ στη Βουλή ζητώντας την παρέμβαση του ΕΣΡ, ενώ σκοπεύει να εκδώσει ακόμα και οδηγία ζητώντας από τους βουλευτές του και τα μέλη του κόμματος να μην παρακολουθούν τις τουρκικές σαπουνόπερες-δημόσια τουλάχιστον. “Δεν νοείται Χρυσαυγίτης να παρακολουθεί τουρκικά σίριαλ. Ζητάω από τους βουλευτές, τα μέλη, τους φίλους μας αλλά και από τον απλό κόσμο να τα μποϊκοτάρουν, όπως βέβαια και τα προϊόντα που διαφημίζονται στη διάρκεια της προβολής τους”, πρόσθεσε… (zappit)

…εμ δεν έχει και άδικο! Τόσα βιβλία, τόσα σήριαλ, τόσα θεατρικά έχουν γραφτεί. Κανένα δεν κάνει στους «ειδικούς» να προβληθεί; Έλεος δηλαδή!


Ο Άπαιχτος



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35