Έχει γραμμή «καυτή»… ο ΕΟΠΥΥ! Τηλεφώνησε τώρα…


Αδέλφια μου ραδικάκια μου καλά. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου μα καθόλου καλά. Πλακώνονται υπουργοί για τα λεφτά και άλλοι πουλάνε ιμιτασιόν τσαμπουκά, αφού ακόμα νομίζουν ότι το μνημόνιο είναι κάτι σαν παιδική χαρά!

v  Πάρε με στο τηλέφωνο να δω αν έχεις πίεση και κλείσε ένα ραντεβού, για την αντιβίωση! Γιατί ναι ραδικάκια μου, ο ΕΟΠΥΥ αποφάσισε να δώσει νέες γραμμές στον κόσμο για την εξυπηρέτησή του, αλλά μην περιμένουμε και πολλά, αφού για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μας τα πάρει προκαταβολικά!


v  Να πέσουν να τον φάνε ακούγεται από τα πίσω δωμάτια της νουδίτσας, το Δένδρια, για την απόφαση που πήρε για την επιστροφή δηλαδή των αστυνομικών στις θέσεις τους, που μέχρι τώρα ήταν στη φρουρά υπουργών και δήθεν υψηλών προσώπων και ο πόλεμος άρχισε, πριν σφίξουν οι ζέστες… και φύγουν οι λαϊκές αγορές της Αθήνας για διακοπές!


v  Αν και συνταξιούχος, με την αράδα σου θα πας, αφού πλέον ότι μαϊμού σύνταξη υπάρχει στην αγορά, θα την εξαφανίσουν μονομιάς! Έχει ζοριστεί για τα καλά ο Αντωνάκης και αν δεν κάνει κάτι δυνατό, η παράταξη θα έχει του ΠΑΣΟΚ το χάλι το οδυνηρό, συν ότι θα χρίσει τον Τσιπράκο μέσα σε μια νύχτα πρωθυπουργό!


Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35