Στα άδυτα του Ολυμπιακού Χωριού: Σεξ, πάρτι και μεθύσια


Οι αποκαλύψεις στο βιβλίο "Οι μυστικοί Ολυμπιακοί" θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελέσουν ένας πρώτης τάξεως σενάριο για μια μεγάλη box - office επιτυχία.



Λίγες μόνο ημέρες απομένουν από την έναρξη της Ολυμπιάδας στο Λονδίνο και το βιβλίο "The Secret Olympics", που θα εκδοθεί στις 27 Ιουλίου, έρχεται να ταράξει τα νερά του Ολυμπιακού Κινήματος.

Ο συγγραφέας, μέλος της βρετανικής εθνικής ομάδας, περιγράφει τα όσα είδε και άκουσε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων κατά την παραμονή του σε Ολυμπιακά Χωριά.

Ο πρώτος μύθος που έρχεται να καταρρίψει είναι πως οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος στους Αγώνες ήταν τα "αστέρια" του σχολείου.

Αντίθετα, οι περισσότεροι ακολούθησαν το άθλημα στο οποίο διαγωνίζονται επειδή δεν ήταν καλοί στα παραδοσιακά αθλήματα και ήθελαν να ξεφύγουν από την αποτυχία και τον χλευασμό των συμμαθητών τους.

Τι όμως συνέβαινε στο Ολυμπιακό Χωριό; "Ο τόπος διαμονής των αθλητών ήταν ένα τεράστιο πάρτι όπου, όταν ερχόταν το απόγευμα, όλοι έπιναν, μεθούσαν και έκαναν σεξ μέχρι τα ξημερώματα, ειδικά αν δεν είχαν κάτι να κάνουν την επόμενη ημέρα", θυμάται.

"Το Χωριό είχε παντού μηχανήματα όπου μοίραζαν δωρεάν προφυλακτικά για κάθε χρήση", τονίζει ο ανώνυμος κωπηλάτης, που ωστόσο επισημαίνει πως παρά το γεγονός πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας αντιστοιχούσαν 13 προφυλακτικά ανά αθλητή, δεν ήταν το Ρωμαϊκό όργιο που ισχυρίζονται πολλοί...

Αρκετοί εκ των συναθλητών του απλώς δεν άντεχαν όλο αυτό το συνεχές πάρτι μέχρι πρωίας και έφευγαν από το Χωριό, προτιμώντας να πληρώσουν από την τσέπη τους και να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο εκτός του χώρου, όπου θα είχαν την ησυχία τους.

Ακόμη και αυτά τα τόσα προφυλακτικά που μοιράζονταν παντού, μη νομίζετε πως χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για σεξουαλικές επαφές μεταξύ (συν)αθλητών. Πολλά από αυτά κατέληξαν ως σουβενίρ στις τσάντες μας, και τα γυρίσαμε πίσω στη χώρα μας, χωρίς να τα χρησιμοποιήσουμε τελικά", αναφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 εξαφανίστηκαν μέσα σε μία εβδομάδα 70.000 προφυλακτικά... (news247)


Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35