Η BROOKS BROTHERS ντύνει… τον Ολυμπιακό


"H BROOKS BROTHERS είναι ο νέος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός και επίσημος προμηθευτής του πολιτικού ιματισμού της ομάδας, για τις επόμενες 2 αγωνιστικές περιόδους (2012-2013 και 2013-2014).


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος δήλωσε: "Με χαρά καλωσορίζουμε την BROOKS BROTHERS στην χορηγική μας οικογένεια. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που επιλέξαμε και εμπιστευθήκαμε την πολιτική ένδυση της ομάδας μας σε μια εταιρεία που αποτελεί συνώνυμο της κλασικής ανδρικής ένδυσης -σε παγκόσμιο επίπεδο-και διακρίνεται για την αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων της".

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της BROOKS BROTHERS εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός δηλώνοντας ότι "η BROOKS BROTHERS, μια μάρκα “θρύλος”, εδώ και δύο σχεδόν αιώνες ντύνει πρωταγωνιστές του επιχειρηματικού, πολιτικού αλλά και του καλλιτεχνικού κόσμου", ενώ δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι «είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της, που η BROOKS BROTHERS ντύνει πρωταγωνιστές του αθλητισμού".

 Τέλος, με αφορμή την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης επισήμανε ότι "αποτελεί ευτυχή συγκυρία το γεγονός ότι δύο ‘’θρύλοι’’ συνεργάζονται"… (parapolitika)


Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35