Ράνια Τζίμα… η νέα μεταγραφή του Mega



Η νεοαφιχθείσα στο Mega από τον ΣΚΑΪ, Ράνια Τζίμα, είναι Θεσσαλονικιά, γαλλομαθής, αγαπά τη μαγειρική, το τζόκινγκ, το σινεμά. Η ίδια δηλώνει ευχαριστημένη από τη ζωή της, ολιγαρκής και προσαρμοσμένη στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», την Ράνια Τζίμα οδήγησε στη δημοσιογραφία το... ανήσυχο πνεύμα της! Μπορεί από μικρή να ονειρευόταν να σπουδάσει Νομικά, ωστόσο στην τελευταία τάξη του Λυκείου έκανε τη μεγάλη «στροφή» και επέλεξε τη δημοσιογραφία, μια επιλογή που προκάλεσε και απορία, δημιούργησε, όμως, και μεγάλη αγωνία στους δικούς της ανθρώπους.

«Καλώς όρισες Ράνια, στο Mega. Ελπίζω να αισθανθείς πολύ γρήγορα ότι ήρθες σπίτι σου!» ήταν το μήνυμα που ανάρτησε ο διευθυντής ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού στη σελίδα του στο Facebook για τα... καλωσορίσματα. Και η ίδια βέβαια, μέσω Facebook επέλεξε λίγο αργότερα να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του καναλιού για την υποδοχή που τις επιφύλαξαν: «Το Mega είναι μεγάλο σχολείο, το καταλαβαίνεις από την πρώτη ημέρα... Η στήριξη, δε, είναι υπεράνω κάθε προσδοκίας»… (iefimerida)

Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35