Βραβεία Οικόπολις 2012


Στη τελική ευθεία προετοιμασίας βρίσκεται η διοργάνωση της εκδήλωσης για την απονομή των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2012, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 5 Ιουνίου, με ώρα έναρξης 19.30 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.


Την σκηνοθεσία της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Νίκος Κροντηράς, που θα «στήσει» την τελετή της απονομής αξιοποιώντας τις τεράστιες δυνατότητες που παρέχει ο χώρος,  δίνοντας έμφαση στις πανανθρώπινες αξίες που πρεσβεύουν τα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η καλλιτεχνική πλαισίωση από την Χορωδία «Ambitus» του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, θα γίνει από την Κατερίνα Λάσπα, η οποία θα έχει και την ευθύνη του συντονισμού και της ροής της εκδήλωσης.

Εκτιμάται πως θα απονεμηθούν 17 βραβεία και 2 έπαινοι. Οι κατηγορίες των βραβείων είναι Επιστήμης, Διπλωματικών Εργασιών, Δημόσιων & Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιχειρήσεων και Μέσων Ενημέρωσης. Η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων από τις  αρμόδιες Επιτροπές θα ολοκληρωθεί μέχρι την προσεχή  Κυριακή.

Τα βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ συμπληρώνουν τον όγδοο συνεχόμενο χρόνο, διατηρώντας τον στόχο τους για την ανάδειξη καλών έργων και δράσεων με προσανατολισμό στο Περιβάλλον.


Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35