Δηλωσέ το ως εκκλησία, να το σώσεις!

Μ’ ένα μανουάλι, ένα θυμιατό και λιβάνι ευωδιαστό, συγχωράμε Θεέ μου, αλλά αυτοί οι αντίχριστοι με κάνουν να μετατρέψω το σπίτι μου σε ναό!

Να μην πληρώσω το φόρο τον παράνομο που μου ζητάνε, τώρα που με πνίγουν τα χρέη και δε μπορώ να σηκώσω κεφάλι από το γερμανικό ζυγό!!!

Ήρθε το Ράιχ και με ήχους από συνθέσεις Μπάχ, μας άλλαξαν τα φώτα, αφού τα κουτορνίθια τα δικά μας δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα και πιο πολύ, δεν τους καίγεται καρφί για το αν θα τα βγάλουμε πέρα…

Αλλά ήθελα να ήξερα ο κερατάς, ο Γιωργάκης, ο Άκης, οι Βαγγελάκηδες, ο Αντωνάκης, ο Κωστάκης και όλα τα άλλα τα καλόπαιδα, θα πληρώσουν κάτι ή θα μας που ότι δεν πρόλαβαν να τους τα γράψουν οι συγγενείς τους!


Α ρε Φωτόπουλε με τις εξυπνάδες σου! Δεν θα κόψεις το ρεύμα εσύ γιατί δεν σου το επιτρέπει η συνείδησή σου, λες, αλλά χέστηκαν οι άλλοι. Σιγά μη σε ρωτήσουν.

Όλοι σας για φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες είστε και όσο εμείς σας κοιτάζουμε και δεν σας παίρνουμε στο κυνήγι, θα συνεχίσετε να μας κλέβεται.

Αντί να τα πάρετε από αυτούς που χρόνια ταΐζατε για να είστε στην εξουσία, κλέβετε τον κοσμάκη που έκανε το λάθος να φτιάξει ή να πάρει ένα σπίτι. Ντροπή σας…

Ο περίεργος



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35