Κηπουροί… σε κατακόμβες!!!

Βρε παιδιά θα μας πει κανείς τι γίνεται με το υπερσύγχρονο ιδεαλιστίκ ΠΑΣΟΚ. Μα τόσο χορτάρι έπεσε που προσέλαβε μέσα σε μια νύχτα του κόσμου τους κηπουρούς; Ή μήπως είναι «γκασμάδες» που το πρωί ντύνονται κηπουροί και το βράδυ σαν τυφλοπόντικες, ανοίγουν… λαγούμια;


Λες να βγάλει κάνα νόμο ο Γιωργάκης περί υπαίθριων συναθροίσεων, για να τορπιλίσει τις συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων»; Για όλα είναι ικανός αυτός, αρκεί να μην κουράζει το μυαλό του και φορτίζει αρνητικά τον ψυχικό του κόσμο. Και όσο πλησιάζει η «καυτερή» Τετάρτη και οι κηπουροί του τον πληροφορούν ότι «ζιζάνια» και «μαμούνια» θ’ αποκλείσουν τη Βουλή, χάνει το κανό κάτω από τα πόδια του, ο αθλητής!


Τώρα που πήρε τις εκλογές ο Ερντογάν στην Τουρκία, δεν ξέρω, πρέπει να χαιρόμαστε ή να βγάλουμε από το μπαούλο τα τσίγκινα βρακάκια; Αλλά τι λέω! Ας είναι καλά ο κουμπάρος του ο Κωστάκης. Γιατί αν περιμένουμε από το Γιωργάκη, φέξε μου και γλίστρησα. Αυτός ακόμα κοιτάζει με απορία τα πέδιλα του σκι που του είχε κάνει ο Τούρκος δώρο!


Το να αποκλείει αθλητικές εθνικές ομάδες από διεθνείς οργανώσεις, λόγω έλλειψης χρημάτων, όμως ξέρει να το κάνει δίχως ίχνος ντροπής, αδιαφορώντας και διαγράφοντας τα πάντα! Αυτός είναι ο ηγέτης μας, με το αθλητικό πνεύμα της πεντάρας, που βγάζει στο σφυρί ότι μυρίζει Ελλάδα, ως γνήσιος πλανόδιος.


Ο περίεργος



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35